Beskyt, skjul og rediger regneark

Beskyt et ark eller område

Brug Google Sheets på en computer for at beskytte et ark eller område.

Skjul ark fra visning

Du kan skjule ark, der er gamle, eller som er pladsholdere til beregninger, der bruges af andre ark.

Hvis du skjuler et ark, er det ikke det samme som at beskytte et ark. Alle regnearksredaktører kan vise og få vist disse ark. Regnearkets læsere kan ikke se skjulte ark.

Du kan skjule eller vise et ark igen ved at bruge Google Sheets på en computer.

Rediger ark

Kopiér et ark

Sådan kopierer du et ark i et regneark:

1. Åbn et regneark i Google Sheets-appen.
  2. På fanen Ark skal du trykke på pil ned Nedadvendt pil.
  3. Tryk på Dupliker. Et duplikeret ark vises på en ny fane ved siden af det oprindelige ark. Den hedder "Kopi af ark".
Omorganiser ark

Hvis du vil ændre rækkefølgen af arkene i et regneark, skal du trække en arkfane, indtil den er i den ønskede rækkefølge.

Omdøb et ark

Sådan ændrer du navnet på et ark i et regneark:

1. Åbn et regneark i Google Sheets-appen.
  2. På fanen Ark skal du trykke på pil ned Nedadvendt pil.
  3. Tryk på Omdøb.
  4. Indtast det nye navn, og tryk derefter på OK.
Føj farve til en arkfane

Hvis du vil føje en farve til dine arkfaner, skal du bruge Google Sheets på en computer.

Slet et ark
  1. Åbn et regneark i Google Sheets-appen.
  2. På fanen Ark skal du trykke på pil ned Nedadvendt pil.
  3. Tryk på Slet.
  4. Tryk på OK.
true
Visit the Learning Center

Using Google products, like Google Docs, at work or school? Try powerful tips, tutorials, and templates. Learn to work on Office files without installing Office, create dynamic project plans and team calendars, auto-organize your inbox, and more.