E-postutkast från Google Dokument

Du kan använda Google Dokument för att skriva ett e-postutkast och snabbt förhandsgranska det i Gmail på datorn.

Jobba med e-postutkast i Google Dokument

1. Öppna ett Google-dokument på datorn.
  2. Klicka på Infoga > Byggstenar > E-postutkast uppe till vänster.
    • Du kan även skriva @email i dokumentet och trycka på Retur.
  3. Om du vill lägga till mottagare i fältet Till skriver du @ och söker i kontakterna eller skriver e-postadresser.
  4. Du kan lägga till en ämnesrad, skriva text i e-postmeddelandet och formatera utkastet.

Förhandsgranska och skicka ditt e-postutkast i Gmail

1. Klicka på Förhandsgranska i Gmail Preview in Gmail uppe till vänster i e-postutkastet.
  2. I popup-fönstret i Gmail kan du göra ytterligare ändringar av din e-postmeddelandet.
  3. När du är klar klickar du på Skicka.
    • Obs! E-postutkastet skickas från det konto du är inloggad på.