Infoga, redigera eller radera vattenstämplar

Du kan lägga till vattenstämplar i text eller bilder. De visas bakom texten och upprepas på dokumentets alla sidor. Du kan också redigera eller ta bort vattenstämplar i dokumentet.

Viktigt! Den här funktionen är inte tillgänglig i dokument i format som saknar sidor. Om dokumentet redan innehåller vattenstämplar och du ändrar det till sidlöst format, visas inte längre vattenstämplarna dokumentet. Kontrollera att dokumentet är i sidformat om du vill se och använda vattenstämplar.

Öppna Google Dokument på datorn om du vill lägga till, redigera eller ta bort en vattenstämpel. Läs mer om att infoga vattenstämplar på datorn.