Indsæt, rediger eller slet vandmærker

Du kan tilføje tekst- eller billedvandmærker, som vises bag din tekst og gentages på alle sider i dit dokument. Du kan også redigere eller slette vandmærker i dit dokument.

Vigtigt! Denne funktion er ikke tilgængelig i dokumenter, der er i formatet uden sideinddeling. Hvis dit dokument allerede indeholder vandmærker, og du skifter til formatet uden sideinddeling, kan du ikke længere se vandmærkerne i dit dokument. Hvis du vil se og bruge vandmærker, skal du sørge for, at dit formatet med sideinddeling.

Tilføj eller rediger et billedvandmærke

1. Åbn et dokument i Google Docspå din computer.
  2. Gå til Indsæt og derefter Vandmærke.
  3. Klik på Billede i panelet til højre.
  4. Klik på Vælg billedeIndsæt billede.
  5. Vælg et billede fra Drev, Fotos, en webadresse eller dit kamera. Du kan også uploade et billede fra din computer.
  6. Valgfrit: Du kan formatere dit vandmærke i panelet til højre.
  7. Klik på Udfør.

Du kan redigere dit billede på flere måder:

1. Højreklik på vandmærket.
  2. Klik på Vælg vandmærke.
  3. Vælg Billedindstillinger på værktøjslinjen.

Tip! Hvis dit vandmærke har huller, kan det skyldes, at teksten i dit dokument har en baggrundsfarve. Du kan fjerne baggrundsfarven i din tekst for at se hele vandmærket.

Tilføj eller rediger et tekstvandmærke

1. Åbn et dokument i Google Docspå din computer.
  2. Gå til Indsæt og derefter Vandmærke.
  3. Klik på Tekst i panelet til højre.
  4. Skriv den tekst, der skal vises som et vandmærke.
  5. Valgfrit: Du kan formatere dit vandmærke i panelet til højre.
  6. Klik på Udfør.

Du kan også foretage ændringer af dit vandmærke på følgende måde:

1. Højreklik på vandmærket.
  2. Klik på Vælg vandmærke.
  3. Klik på Rediger vandmærke under vandmærket.

Tip! Hvis dit vandmærke har huller, kan det skyldes, at teksten i dit dokument har en baggrundsfarve. Du kan fjerne baggrundsfarven i din tekst for at se hele vandmærket.

Slet et vandmærke

1. Gå til Indsæt og derefter Vandmærke for at åbne et panel til højre.
    • Du kan også gøre følgende:
      1. Højreklik på vandmærket.
      2. Klik på Vælg vandmærke.
      3. Klik på Rediger vandmærke under vandmærket for at åbne panelet.
  2. Klik på Fjern vandmærke Slet nederst i panelet.