Indsæt, rediger eller slet vandmærker

Du kan tilføje tekst- eller billedvandmærker, som vises bag din tekst og gentages på alle sider i dit dokument. Du kan også redigere eller slette vandmærker i dit dokument.

Vigtigt! Denne funktion er ikke tilgængelig i dokumenter, der er i formatet uden sideinddeling. Hvis dit dokument allerede indeholder vandmærker, og du skifter til formatet uden sideinddeling, kan du ikke længere se vandmærkerne i dit dokument. Hvis du vil se og bruge vandmærker, skal du sørge for, at dit formatet med sideinddeling.

Hvis du vil tilføje, redigere eller fjerne et vandmærke, skal du gå til Google Docs på din computer. Se, hvordan du indsætter vandmærker på din computer.