Endre sideinnstillingene for et dokument: «Med sideinndeling» eller «Uten sideinndeling»

I hvert dokument kan du endre sideinnstillingene og velge et av disse formatene:

• Med sideinndeling: Konfigurer Google-dokumentet med sider og sideskift. Med denne innstillingen kan du legge til elementer som topp- og bunntekster, sidetall med mer. Du kan også justere sideinnstillinger, for eksempel sideretning og margstørrelse.
  • Uten sideinndeling: Konfigurer Google-dokumentet slik at det kan rulles kontinuerlig uten sideskift. Med denne innstillingen justeres bildene etter skjermstørrelsen, og du kan lage brede tabeller og se dem ved å rulle til venstre og høyre. Linjeskift i tekst justeres også etter skjermstørrelsen, og når du zoomer inn og ut.

Slik angir du om et dokument skal ha formatet med eller uten sideinndeling:

1. Åpne et dokument i Google Dokumenter-appen.
  2. Åpne et dokument.
  3. Øverst til høyre trykker du på Mer 더보기.
  4. Trykk på Sideinnstillinger.
  5. Slå «Uten sideinndeling» på eller av.

Viktig: Hvis dokumentet inneholder elementtyper som topp- og bunntekster eller vannmerker, og du bytter til formatet uten sideinndeling, kan du ikke se slike elementer. Hvis du bytter tilbake til formatet med sideinndeling, ser du elementene igjen.

I et dokument uten sideinndeling er det dessuten ikke mulig å legge til funksjoner som sidetall, topp- og bunntekster med mer. For å bruke disse funksjonene må du sørge for at formatet med sideinndeling er valgt for dokumentet.