Legg til sideskift og flytt marger

Du kan organisere innholdet ved å sette inn skift mellom deler i dokumentet.

Viktig: Disse funksjonene er ikke tilgjengelige for dokumenter uten sideinndeling. For å bruke disse funksjonene må du sørge for at formatet med sideinndeling er valgt for dokumentet

Legg til eller fjern sideskift

1. Åpne en fil i Google Dokumenter-appen.
  2. Trykk på Endre Rediger.
  3. Trykk på Sett inn Plus.
  4. Trykk på Sideskift. Et sideskift legges til i dokumentet.

Hvis du vil fjerne et sideskift, trykker du nedenfor sideskiftet og sletter det.

Legg til sideskift før avsnitt

Slik setter du inn et sideskift før et avsnitt:

1. Åpne en fil i Google Dokumenter-appen.
  2. Trykk på Endre Rediger.
  3. Øverst til høyre trykker du på Mer Mer etterfulgt av slå på Utskriftsoppsett.
  4. Dobbelttrykk på avsnittet i dokumentet.
  5. Trykk på Format Format etterfulgt avtrykk på Avsnitt.
  6. Slå på Legg til sideskift før.

Tips: Hvis du vil at en overskrift skal holde seg øverst på en ny side, kan du merke overskriften og velge Legg til sideskift før.