Pagina-einden toevoegen en marges verplaatsen

Je kunt eindemarkeringen invoegen tussen secties van het document om de content overzichtelijk in te delen.

Belangrijk: Deze functies zijn niet beschikbaar in documenten met een indeling zonder paginering. Als je deze functies wilt gebruiken, moet je ervoor zorgen dat je document een indeling met paginering heeft.

Een pagina-einde toevoegen of verwijderen

1. Open een bestand in de app Google Documenten.
  2. Tik op Bewerken Bewerken.
  3. Tik op Invoegen Plus.
  4. Tik op Pagina-einde. Er wordt een pagina-einde aan het document toegevoegd.

Als je een pagina-einde wilt verwijderen, tik je onder het pagina-einde en verwijder je het.

Een pagina-einde toevoegen vóór een alinea

Zo voeg je een pagina-einde in vóór een alinea:

1. Open een bestand in de app Google Documenten.
  2. Tik op Bewerken Bewerken.
  3. Tik rechtsboven op Meer Meer en dan zet Afdrukopmaak aan.
  4. Dubbeltik op de alinea in het document.
  5. Tik op Opmaak Opmaak en dan tik op Alinea.
  6. Zet Pagina-einde invoegen voor aan.

Tip: Als je wilt dat een kop bovenaan een nieuwe pagina blijft staan, selecteer je de kop en gebruik je Pagina-einde toevoegen voor.

true
Informatiecentrum bezoeken

Gebruik je Google-producten, zoals Google Documenten, op het werk of op school? Misschien zijn onze tips, trainingen en templates dan wel wat voor jou. Leer werken met Office-bestanden zonder Office te installeren, creëer dynamische projectplannen en teamagenda's, breng je inbox automatisch op orde en nog veel meer.