Indsæt chips for steder

Du kan oprette en chip for et sted i dit dokument og bruge den til at:
  • Åbne lokationen hurtigt i Google Maps
  • Se lokationen i Google Maps-sidepanelet
  • Finde en rutevejledning til lokationen

Opret en chip for et sted

1. Åbn et dokument i Google Docs på din computer.
  2. Du kan gøre følgende:
    1. Gå til Indsæt og derefter Smartchipsog derefter Sted.
    2. Skriv "@".
  3. Angiv en adresse eller et sted.
  4. I rullemenuen skal du vælge muligheden for at oprette kortchippen.

Kopiér et link fra Google Maps

1. Åbn Google Maps på din computer, og find en lokation.
  2. Når du har fundet en lokation, skal du kopiere linket i adresselinjen.
  3. Åbn et dokument i Google Docs.
  4. Indsæt linket i dokumentet.
  5. Tryk på Tab for at oprette chippen for stedet.

Få oplysninger om steder, og få rutevejledninger

Hvis du har en chip for et sted i dit Google-dokument, kan du åbne lokationen direkte i Google Maps, se en forhåndsvisning af lokationen eller få en rutevejledning.

Åbn stedet i Google Maps

1. Klik på eller hold markøren over chippen for stedet for at se relaterede oplysninger.
  2. Klik på navnet på lokationen ud for Maps-ikonet Maps for at åbne linket i Google Maps.

Se en forhåndsvisning af lokationen

1. Klik på eller hold markøren over chippen for stedet for at se relaterede oplysninger.
  2. Hold markøren over kortet, og klik på Se forhåndsvisning .
    1. Tip! Du kan se forhåndsvisningen i et sidepanel i dit Google-dokument. Hvis du vil se en forhåndsvisning i Google Maps, skal du klikke på Åbn i Maps. Se, hvordan du bruger Google-produkter side om side.

Find en rutevejledning til lokationen

1.  Klik på chippen for stedet, eller hold markøren over den for at se relaterede oplysninger.
  2. Klik på Se rutevejledning Rutevejledning nederst i pop op-vinduet.
    1. Tip! Du kan se rutevejledningen i et sidepanel i dit Google-dokument. Hvis du vil se en rutevejledning i Google Maps, skal du klikke på Åbn i Maps. Se, hvordan du bruger Google-produkter side om side.
  3. Tilføj et startpunkt.
  4. Klik på en rute for at få rutevejledningen.

Relaterede ressourcer