Lägga till mötesanteckningar i Google Kalender-händelser

Från datorn kan du dela mötesanteckningar direkt till en händelse i Google Kalender.

Lägga till mötesanteckningar i händelser från Google Dokument

1. Öppna ett nytt eller befintligt Google-dokument som du vill lägga till i en händelse på datorn.
  2. Skriv @ i dokumentet.
  3. Klicka på Mötesanteckningar i popup-menyn.
  4. Sök efter en händelse.
    1. Tips! Du kan skriva ”nästa” för att välja nästa möte i kalendern.
  5. Välj en händelse. Mötesanteckningarna fylls i automatiskt med händelseuppgifter men är inte kopplade till händelsen.
    • Om du är mötesarrangör: Ett popup-meddelande visas med en uppmaning om att dela och bifoga dokumentet i händelsen. Ge åtkomst genom att klicka på Dela och bifoga.
    • Om du inte är mötesarrangör: Ett popup-fönster visas med en uppmaning om att dela dokumentet. Ge åtkomst genom att klicka på Dela. Dokumentet bifogas inte till händelsen.

Skicka mötesanteckningar via e-post till deltagarna

När du har lagt till mötesanteckningar i ett Google-dokument kan du skicka anteckningarna till alla mötesdeltagare.

1. Öppna ett Google-dokument med mötesanteckningar på datorn.
  2. Klicka på E-postmötesanteckningar Send in Gmail till vänster om mötesdatum och titel.
  3. I popup-fönstret i Gmail kan du redigera och skicka e-postmeddelandet direkt.
Lägga till mötesanteckningar i en ny händelse från Google Kalender
  1. Öppna Google Kalender på datorn.
  2. Skapa en händelse.
  3. Valfritt: Ange titel, tid, gäster och andra uppgifter.
  4. Klicka på Lägg till beskrivning eller bilagor följt avSkapa mötesanteckningar följt av Spara.
    • Dina mötesanteckningar, som är förifyllda med händelseuppgifter, bifogas till händelsen och delas med dina gäster, inklusive de utanför organisationen.
Lägga till bilagor och anteckningar i en befintlig händelse i Google Kalender
  1. Öppna Google Kalender på datorn.
  2. Välj ett alternativ:
    • Klicka på en händelse följt av Ta mötesanteckningar.
      Förifyllda mötesanteckningar med händelseinformation bifogas i händelsen.
    • Klicka på en händelse följt av Meny  följt av Bifoga ett dokument.
      Mötesanteckningarna du väljer bifogas i händelsen.
  3. Mötesanteckningarna öppnas i ett nytt fönster. Klicka på Dela till höger.
Läs mer om mötesanteckningar
  • När du lägger till mötesanteckningar i en händelse visas inte ändringarna i Google Kalender och vice versa. Exempel:
    • Om du uppdaterar deltagarlistan för ett dokument med nya gäster, bjuds de inte automatiskt in till händelsen.
    • Om du ändrar dokumentets titel ändras inte titeln i Google Kalender.
    • Om du ändrar en händelse i Google Kalender ändras inte händelsedetaljerna i mötesanteckningarna.
  • Du kan inte lägga till mötesanteckningar i en händelse om:
    • Du har inte behörighet att redigera den här händelsen.
    • En annan person har redan bifogat mötesanteckningar.
true
Visit the Learning Center

Using Google products, like Google Docs, at work or school? Try powerful tips, tutorials, and templates. Learn to work on Office files without installing Office, create dynamic project plans and team calendars, auto-organize your inbox, and more.