Kokousmuistiinpanojen lisääminen Google Kalenterin tapahtumiin

Jos käytät tietokonetta, voit jakaa kokousmuistiinpanoja suoraan Google Kalenterin tapahtumaan.

Kokousmuistiinpanojen lisääminen tapahtumiin Google Docsista

1. Avaa tietokoneella uusi tai aiemmin luotu Google-dokumentti, jonka haluat lisätä tapahtumaan.
  2. Kirjoita dokumentissa "@".
  3. Valitse ponnahdusvalikosta Kokousmuistiinpanot.
  4. Hae tapahtumaa.
    1. Vinkki: Voit valita seuraavan kalenterissa olevan kokouksen kirjoittamalla "seuraava".
  5. Valitse tapahtuma. Kokousmuistiinpanoihin esitäytetään tapahtuman tiedot, mutta niitä ei liitetä tapahtumaan.
    • Jos olet kokouksen järjestäjä: Näet ponnahdusikkunan, jossa sinua kehotetaan jakamaan ja liittämään dokumentti tapahtumaan. Voit antaa pääsyn valitsemalla Jaa ja liitä.
    • Jos et ole kokouksen järjestäjä: Näet ponnahdusikkunan, jossa sinua kehotetaan jakamaan dokumentti. Voit antaa pääsyn valitsemalla Jaa. Dokumenttia ei liitetä tapahtumaan.

Kokousmuistiinpanojen lähettäminen sähköpostitse osallistujille

Kun olet lisännyt kokousmuistiinpanot Google-dokumenttiin, voit lähettää muistiinpanot kaikille kokouksen osallistujille.

1. Avaa kokousmuistiinpanot sisältävä Google-dokumentti tietokoneella.
  2. Valitse kokouksen päivämäärän ja nimen vasemmalta puolelta "Lähetä kokousmuistiinpanot sähköpostilla" Send in Gmail.
  3. Voit muokata viestiä ja lähettää sen suoraan Gmail-ponnahdusikkunassa.
Kokousmuistiinpanojen lisääminen uuteen tapahtumaan Google Kalenterista
  1. Avaa Google Kalenteri tietokoneella.
  2. Luo tapahtuma.
  3. Valinnainen: Lisää otsikko, aika, osallistujat ja muut tiedot.
  4. Valitse Lisää kuvaus tai liitteitä ja sitten Luo kokousmuistiinpanot ja sitten Tallenna.
    • Kokousmuistiinpanot, joihin tapahtuman tiedot on esitäytetty, liitetään tapahtumaan ja jaetaan kaikille osallistujille, myös organisaatiosi ulkopuolisille.
Liitteiden ja muistiinpanojen lisääminen tapahtumaan Google Kalenterista
  1. Avaa Google Kalenteri tietokoneella.
  2. Valitse vaihtoehto:
    • Klikkaa tapahtumaaja sitten Tee kokousmuistiinpanoja.
      Tapahtumaan liitetään esitäytetyt kokousmuistiinpanot sekä tapahtuman tiedot.
    • Valitse tapahtuma ja sitten Valikko  ja sitten Liitä dokumentti.
      Valitut kokousmuistiinpanot liitetään tapahtumaan.
  3. Kokousmuistiinpanot avautuvat uudessa ikkunassa. Valitse oikealta Jaa.
Lisätietoja kokousmuistiinpanoista
  • Kun lisäät kokousmuistiinpanoja tapahtumaan, muutokset eivät näy Google Kalenterissa. Sama pätee myös toiseen suuntaan. Esimerkki:
    • Jos päivität dokumentin osallistujaluettelon uusilla osallistujilla, uusia osallistujia ei kutsuta tapahtumaan automaattisesti.
    • Jos muutat dokumentin otsikkoa, Google Kalenterissa oleva otsikko ei muutu.
    • Jos muutat tapahtumaa Google Kalenterissa, tapahtuman tiedot eivät muutu kokousmuistiinpanoissa.
  • Et voi lisätä kokousmuistiinpanoja tapahtumaan, jos
    • sinulla ei ole tapahtuman muokkausoikeuksia
    • joku toinen on jo liittänyt kokousmuistiinpanot.