Al ingevulde antwoorden in een Google-formulier automatisch opslaan

Als je in je Google-account een Google-formulier invult, wordt je voortgang automatisch 30 dagen als concept opgeslagen. Dat is handig, want als je nog niet klaar bent met invullen of moet overschakelen naar een ander apparaat, hoef je niet helemaal opnieuw te beginnen wanneer je het formulier weer opent.

Belangrijk: Als je offline bent, werkt automatisch opslaan niet.

Als je een concept opslaat, zie je Concept opgeslagen Cloud done staan bovenaan het formulier.

Als je inlogt op een Google-account en je Opslaan staat uit Synchronisatieprobleem bovenaan het formulier ziet staan, heeft de maker de optie om conceptantwoorden automatisch op te slaan, mogelijk uitgezet voor het formulier. Neem contact op met de eigenaar van het formulier als je wilt dat automatisch opslaan wordt aangezet.

Factoren die van invloed kunnen zijn op opgeslagen antwoorden:

• Als je geen toegang meer hebt tot een formulier, heb je ook geen toegang meer tot het concept.
  • Als de eigenaar van het formulier…
    • een vraag verwijdert, wordt ook je antwoord op die vraag verwijderd.
    • iets wijzigt in een antwoordoptie die je hebt geselecteerd, is deze optie niet meer geselecteerd in het concept.
    • iets wijzigt in de structuur van het formulier, heb je mogelijk geen toegang meer tot bepaalde pagina's van het formulier.

Tips:

• Als de eigenaar van het formulier de vraag zelf of de andere antwoordopties wijzigt, heeft dit geen invloed op je antwoord.

Naar een concept zoeken

Als je conceptantwoorden in een formulier wilt bekijken, open je de URL van het formulier opnieuw in het Google-account waarin het concept is gemaakt.

Een concept verwijderen

Doe het volgende als je alle antwoorden in het formulier wilt wissen:

1. Scroll naar de onderkant van het formulier.
  2. Klik rechtsonder op Formulier wissen om de bewerking te bevestigen.
true
Informatiecentrum bezoeken

Gebruik je Google-producten, zoals Google Documenten, op het werk of op school? Misschien zijn onze tips, trainingen en templates dan wel wat voor jou. Leer werken met Office-bestanden zonder Office te installeren, creëer dynamische projectplannen en teamagenda's, breng je inbox automatisch op orde en nog veel meer.