Ändra sidinställningar i Google Dokument

Du kan uppdatera sidstorlek och sidriktning samt förhandsgranska hur Google-dokumentet ser ut när det skrivs ut.

Viktigt! Dessa funktioner är inte tillgängliga i dokument i sidlöst format. Kontrollera att dokumentet är i sidformat för att kunna använda dessa funktioner.

Ändra sidkonfigurationen för ett Google-dokument

Om du vill ändra hur en sida konfigureras laddar du ned Google Dokument-appen för Android.

Ändra storlek, färg eller riktning för sidan
  1. På din mobil eller surfplatta med Android öppnar du appen Google Dokument.
  2. Öppna ett dokument.
  3. Tryck på Redigera Redigera nere till höger.
  4. Tryck på Mer Mer uppe till höger.
  5. Tryck på Sidinställningar.
  6. Välj den inställning du vill ändra:
    • Riktning
    • Pappersformat
    • Sidfärg
  7. Gör ändringarna.
Se och ändra hur dokumentet ser ut när det skrivs ut

Du kan redigera filen i läget Utskriftslayout för att se hur den ser ut vid utskrift.

1. På din mobil eller surfplatta med Android öppnar du appen Google Dokument.
  2. Öppna ett dokument.
  3. Tryck på Mer Mer uppe till höger.
  4. Aktivera Utskriftslayout.
  5. Tryck på Redigera Redigera.