YouTube-masthead

Med en YouTube-masthead kan du fremvise dit brand, dit produkt eller din tjeneste i et videobaseret native-annonceformat, der vises i YouTube-startfeedet på alle enheder. YouTube-mastheads er ideelle for dem, der gerne vil:

I denne artikel kan du læse om YouTube-masthead-typer og -aktiver, tekniske specifikationer og rapporteringsværktøjer.

På denne side kan du læse om følgende:

YouTube-mastheadtyper

Du kan købe 2 typer YouTube-mastheads:

• CPM-masthead (pris pr. eksponering): Dette giver en reserveret og fast mængde eksponeringer, som leveres i løbet af din kampagner. CPM-mastheads er tilgængelige globalt via din Google-repræsentant eller direkte i Display & Video 360 (DV360) Kvikreservering eller Google Ads-reservation. Få flere oplysninger om CPM-mastheadkampagner
  • CPH-masthead (pris pr. time): Dette giver 100 % kommunikationsandel (SOV, Share of Voice) for kvalificerede eksponeringer af YouTubes mastheadenhed i løbet af de reserverede timer, du køber. Kun tilgængelig via din Google-repræsentant.

Sådan vises mastheads på YouTube

Computer

Visning af YouTube-masthead på en computer

Mobil

Visning af YouTube-masthead på en mobilenhed

Tv-skærme

Visning af YouTube-masthead på tv

Tablets

En animation, der viser en YouTube-masthead til tabletvisning.

Tilgængelige aktiver

Du kan bruge disse aktiver i en masthead. Hvis du vil se en forhåndsvisning af dine aktiver, skal du bruge værktøjet Se eksempel på YouTube-masthead. Værktøjet Se eksempel på YouTube-masthead viser, hvordan din masthead vil se ud på YouTube på computere, mobilenheder og tv-skærme.

Bemærk!

• YouTube-mastheads bruger responsiv formatering til at vise de mest optimale annoncer på forskellige enheder. Dette giver større fleksibilitet, når det gælder specifikationer for aktiver.
  • Nogle aktiver understøttes muligvis ikke eller har begrænset understøttelse i masthead-formatet:
Aktiv Understøttede enheder Retningslinjer
YouTube-videoens webadresse

Computer

Mobil

Tv-skærm

Linket til din video. Webadressen kan være til en hvilken som helst standardvideo, der er uploadet til YouTube. Videoen skal være "Offentlig" eller "Skjult" for at være kvalificeret til at blive vist.

(Anbefales) Angiv en video med billedformatet 16:9 for optimal ydelse. Opløsningen skal være 1920 x 1080 eller højere.

Overskrift

Computer

Mobil

Tv-skærm

Den tekst, der vises ud for, på eller under din masthead. Brug værktøjet til forhåndsvisning af YouTube-mastheads til at få anbefalinger vedrørende tekstlængde.

Tekst for knap til opfordring til handling

Computer

Mobil

Teksten på knappen med opfordring til handling. Brug værktøjet til forhåndsvisning af YouTube-mastheads til at få anbefalinger vedrørende tekstlængde.

Endelig webadresse

Computer

Mobil

Den endelige webadresse er obligatorisk, når du bruger en knap med opfordring til handling. Den endelige webadressen kan gå til andre sider på YouTube eller gå direkte til et andet website. Brug værktøjet til forhåndsvisning af YouTube-mastheads til at få anbefalinger vedrørende tekstlængde.

Alt annoncemateriale i en masthead skal have samme endelige webadresses domæne.

Webadresse til kliksporing (valgfrit)

Computer

Mobil

Denne webadresse kan bruges til at spore klikaktivitet på knappen med opfordring til handling. Webadressen til kliksporing skal være cachelagret og skal omdirigere til den endelige webadresse, der er defineret i værktøjet til forhåndsvisning for masthead.

Understøttende beskrivelsestekst

Mobil

Tv-skærm

En valgfri beskrivelse, der følger med din masthead. Brug værktøjet til forhåndsvisning af YouTube-mastheads til at få anbefalinger vedrørende tekstlængde.

Primært videolayout

Computer

Tv-skærm

Den måde, som din masthead vises på en kompatibel enhed på. Du kan vælge enten "Bredformat" eller "Standardstørrelse for video".

Timing for autoplay

Computer

Videoens starttidspunkt og varighed. På en computer afspilles masthead-videoen automatisk via autoplay i op til 30 sekunder. Du kan angive det præcise starttidspunkt for autoplay af videoen og den automatiske afspilningsvarighed (op til 30 sekunder).

Der føjes muligvis automatisk undertekster til en video, når lyden er slået fra. Du kan deaktivere automatisk genererede undertekster til dine videoer i Videoadministrator. Få flere oplysninger om, hvordan du redigerer og fjerner billedtekster.

Ledsagende videoer Computer

Valgfrit: Videoer, der vises ud for din masthead på computeren. Der skal tilføjes 2 unikke YouTube-videoer for at aktivere ledsagende videoer. De ledsagende videoer behøver ikke at være fra den samme kanal.

Bemærk! Angiv id'erne for de videoer, som skal ledsage din masthead. Webadresser til YouTube-playlister understøttes ikke længere i forbindelse med tilføjelse af ledsagende videoer.

Kanalgrafik Computer

En baggrund eller et banner, der vises øverst på en YouTube-side. Kanalgrafik hentes automatisk fra YouTube-kanalen og knyttes til din masthead.

Du kan vælge at aktivere kanalgrafik, hvis du vælger "Standardstørrelse for video". Du kan også aktivere kanalgrafikken for "Bredformat", men kun hvis "Ledsagende videoer" er deaktiveret.

Du bør færdiggøre kanalgrafikken mindst 2 dage inden, du kører en masthead.

Kanalikon

Computer

Mobil

Et ikon, der repræsenterer YouTube-kanalen. Kanalikonet hentes automatisk fra YouTube-kanalen og følger med din masthead.

Du bør færdiggøre kanalikonet mindst 2 til 3 dage inden, du kører en masthead.

Prissætning

• Mastheads har en fast CPM-pris og indeholder gebyrer afhængigt af de anvendte målretningskriterier.
  • Priserne varierer fra marked til marked, så du kan kun målrette mod ét land pr. kampagne.
  • Du kan tjekke din endelige CPM-pris i sessionen med tilbud under kampagneoprettelsen.

Rapporteringsværktøjer

Metrics

Masthead-formatet understøtter disse metrics i rapportering. Tilgængeligheden af visse metrics afhænger af købsmodellen og den enhed, som din masthead vises på.

• Eksponeringer
  • Eksponeringer (samsening)
  • Klik til video
  • Videoseertal ("Video afspillet til: 25 % eller 50 % eller 75 % eller 100 %")
  • Klik til dit website (valgfri)
  • Klik til YouTube-kanal
  • Klik på ledsagende videoer
Bemærk! For mastheads på tv-skærme er metrics begrænset til annonceeksponeringer, klik til video, videoseertal og klik til YouTube-kanal. Metric'en Eksponeringer (samsening) omfatter samsening, hvilket vil sige, at flere personer ser annoncer sammen på forbundne tv-enheder.

Tredjepartsmåling

• Tilladt: Annonceeksponeringer (webadresse til 1 x 1-pixel) og klik til dit website (webadresse til omdirigering).
  • Ikke tilladt: Pixels, der har til formål at indsamle data om målgruppens sammensætning, og JavaScript-pixels er ikke tilladt. Tredjepartsmåling af synlighed er ikke tilladt for formater til YouTube-startsiden.

Bemærk!

Remarketing

• Eksponeringer: Remarketingtags er ikke tilladt til eksponeringer.
  • Visninger: Remarketinglister kan oprettes baseret på YouTube-målgruppelister og videovisninger.
  • Klik (for at afspille): Floodlight-remarketingtags er tilladt (gælder kun for mastheads på computere).

Relateret link