TrueView-advertenties met video discovery

Zo werken TrueView-advertenties met video discovery

TrueView-advertenties met video discovery kunnen op YouTube worden weergegeven op de pagina's met zoekresultaten en weergavepagina's op desktopcomputers en m.youtube.com, en op de homepage van de mobiele app. Het advertentieblok bestaat uit een thumbnail en maximaal drie regels tekst. Als een gebruiker op de advertentie klikt, wordt de YouTube-weergave- of -kanaalpagina geopend, waar de video kan worden bekeken. De video wordt dus niet in het advertentieblok zelf afgespeeld. We raden u aan CTA-overlays voor de video's te gebruiken om gebruikers naar de site van de adverteerder te leiden.

De weergave van TrueView-advertenties met video discovery is afhankelijk van de plaats waar ze worden weergegeven:

YouTube-zoekresultaten

TrueView-advertenties met video discovery worden weergegeven in de zoekresultaten op YouTube naast organische zoekresultaten. De advertentie bevat een thumbnail, een koptekst, een kanaalnaam en een vermelding van het aantal keren dat de video is weergegeven.

in_display_yt_search

De advertentie met de hoogste positie kan ook worden herhaald onder de organische zoekresultaten.

Weergavepagina's van YouTube-video's

Op weergavepagina's kunnen video discovery-advertenties worden weergegeven in deze verschillende posities:

1. In het gedeelte met gerelateerde video's als advertentieblok met een thumbnail, een koptekst, een kanaalnaam en een vermelding van het aantal keren dat de video is weergegeven.
    2. Als overlay in de video. Overlays zien er hetzelfde uit op YouTube-weergavepagina's en in ingesloten spelers.

in_display_yt_overlay
Startpagina van de mobiele YouTube-app

TrueView-advertenties met video discovery kunnen op de startpagina van de YouTube-app voor Android en iOS worden weergegeven wanneer er geen masthead voor mobiele video's is verkocht.

Android (portret)

in_display_mobile_app_android_homepage

iOS (staand)

In-display YouTube iOS app homepage
Zoek- en weergavepagina's van YouTube voor mobiel

Op geavanceerde apparaten kunnen video discovery-advertenties op zoek- en weergavepagina's van YouTube voor mobiel als gesponsorde video worden weergegeven in het bovenste vak voor gerelateerde video's.

in_display_mobile_search in_display_mobile_watchpage

Overzicht van items

Itemnaam Beschrijving
Video-URL De video moet worden geüpload naar YouTube
Afbeelding Keuze uit vier automatisch gegenereerde thumbnails

Als u aangepaste thumbnails wilt implementeren, neemt u contact op met uw Google-vertegenwoordiger
Koptekst Maximaal 25 tekens (kopteksten met meer dan 25 tekens worden op sommige apparaten afgekapt)
Beschrijving Twee regels met maximaal 35 tekens per regel

De beschrijving wordt niet weergegeven bij 'Suggesties'

Als u een TrueView-advertentie met video discovery wilt maken, moeten video's openbaar of verborgen zijn. Alle advertenties moeten voldoen aan het YouTube-advertentiebeleid.

Videoadvertentie-instellingen

Bestandsindeling: AVI, ASF, QuickTime, Windows Media, MP4 of MPEG

Videocodec: bij voorkeur H.264, MPEG-2 of MPEG-4

Audiocodec: bij voorkeur MP3 of AAC

Resolutie: 640 x 360 (16:9) of 480 x 360 (4:3) wordt aanbevolen

Framesnelheid: 30 FPS

Beeldverhouding: standaardbeeldverhouding zonder zwarte balken (voorbeelden: 4:3; 16:9)

Maximale bestandsgrootte: 1 GB

Gerapporteerde statistieken

• Vertoningen
  • Klikken
  • Aantal weergaven