Vereisten voor lightbox-advertenties

Lightbox-advertenties zijn uitvouwbare rich media-display-advertenties die worden weergegeven in het Google Display Netwerk. Lightbox-advertenties zijn onderhevig aan het standaard Google Ads-beleid, het beleid voor afbeeldingen en video, en de onderstaande vereisten.

Verschillende advertenties in lightbox-campagnes

Het volgende is niet toegestaan:

Een andere advertentie-indeling gebruiken in een campagne die lightbox-advertenties bevat

Informatie over het corrigeren van een afgekeurde advertentie of extensie. Zorg ervoor dat de enige advertenties in uw campagne lightbox-advertenties zijn.

Ontbrekende afbeelding voor CTA

Het volgende is niet toegestaan:

Nalaten een call-to-action (CTA) op te geven voor alle afbeeldingen in een indeling van Studio Layouts.

Informatie over het corrigeren van een afgekeurde advertentie of extensie. Voeg een call-to-action, zoals 'Plaats de muisaanwijzer om uit te vouwen', toe aan de afbeelding, zodat de gebruiker weet welke interactie met de advertentie nodig is. Vervolgens uploadt u de afbeelding opnieuw. Als u de afbeelding niet kunt bewerken om te voldoen aan deze vereiste, uploadt u een andere afbeelding die wel voldoet aan het beleid.

Gerelateerd beleid en veelvoorkomende redenen voor afkeuring

Het volgende Google Ads-beleid is in het bijzonder relevant voor lightbox-advertenties en houdt vaak verband met afkeuringen. Lees wat er gebeurt als u ons beleid schendt.

Bestemming komt niet overeen

Alle URL's die worden gebruikt in advertenties en extensies, moeten verwijzen naar hetzelfde domein als de bestemming van de advertentie. Lees het beleid inzake niet overeenkomende bestemming voor meer informatie. Besteed bij lightbox-advertenties extra aandacht aan de klik-URL voor het logo, de URL van de call-to-action-knop en de zichtbare URL. Deze moeten allemaal voldoen aan dit beleid.

Onacceptabele video-indeling

Alle video's moeten worden geüpload in een goedgekeurde indeling. Lees het beleid inzake onacceptabele video-indeling voor meer informatie.

Video niet beschikbaar

Alle video's moeten openbaar beschikbaar zijn. Lees het beleid inzake niet-beschikbare video voor meer informatie.

Afbeeldingskwaliteit

Alle afbeeldingen die worden gebruikt in advertenties, moeten voldoen aan bepaalde kwaliteitsnormen. De afbeeldingsindeling moet voldoet aan Google Ads-normen en de afbeelding zelf mag niet wazig zijn. Lees meer informatie in het beleid voor afbeeldingskwaliteit.

Videokwaliteit

Alle video's die in advertenties worden gebruikt, moeten voldoen aan bepaalde kwaliteitsnormen. Lees het beleid inzake videokwaliteit voor meer informatie.

Inhoud voor volwassenen

We willen dat advertenties relevant en veilig voor gebruikers zijn. Daarom beperkt Google inhoud voor volwassenen in bepaalde omstandigheden. Lees het beleid inzake inhoud voor volwassenen voor meer informatie. Lightbox-advertenties mogen geen inhoud voor volwassenen bevatten.

Onduidelijke relevantie

Alle informatie moet relevant zijn voor datgene waarvoor u adverteert. Bijvoorbeeld: alle ingediende velden met advertentiemateriaal moeten dezelfde adverteerder vertegenwoordigen en relevant zijn voor het geadverteerde product. Raadpleeg het beleid inzake onduidelijke relevantie voor meer informatie.