In-video-overlejringsannoncer

Vær opmærksom på, at in-video-overlejringsannoncer kun kan anvendes i sponsorerede reservationskampagner. In-video-overlejringer er ikke længere tilgængelige i Adwords. Du har imidlertid mulighed for at konfigurere billedannoncer, så de vises som overlejringer på YouTube-afspilningssider. Få flere oplysninger om billedoverlejringsannoncer nederst på denne side.
Efter lanceringen af strømsparefunktionen for plugins i Chrome understøtter vi udelukkende billedformater til in-video-overlejringsannoncer. Det er altså ikke længere muligt at anvende Flash-formater.

Sådan fungerer YouTube-in-video-overlejringsannoncer

YouTube-in-video-overlejringsannoncer er 480 x 70-billedannoncer, der vises overlejret i bunden af YouTube-videoafspilleren på YouTube-afspilningssider. Overlejringsannoncen vises, når brugeren igangsætter en videoafspilning. Du har mulighed for at tilføje en ledsagende 300 x 250-displayannonce. Se nedenstående skærmbillede.

Vær opmærksom på, at in-video-overlejringsannoncer kun kan anvendes i sponsorerede reservationskampagner. På auktioner har du mulighed for at konfigurere billedannoncer, så de vises som overlejringer på YouTube-afspilningssider. Se flere oplysninger om billedoverlejringsannoncer her.

InVideo

Oversigt over aktiver

Element Valgfrit/obligatorisk Enhed Filtype Filstørrelse
Overlejringsbillede Obligatorisk 480 x 70 Statisk .GIF, .PNG, .JPG 150 kB
Ledsagende banner* Valgfrit 300 x 250 .GIF, .PNG, .JPG 150 kB

*Du har mulighed for at tilføje en ledsagende 300 x 250-displayannonce. Du finder en komplet liste over specifikationer på denne side.Elementerne kan udelukkende benyttes af én annoncør/kampagne ad gangen. Der vises altså ikke annoncer fra andre annoncører ud for din overlejring – heller ikke hvis du undlader at angive en ledsagende displayannonce.

• Den ledsagende 300 x 250-annonce kan enten vises via websitet eller tredjepart.
  • Udvidelige annoncer er ikke tilladt.

Indsendelses- og behandlingstid for annoncemateriale

• Elementer, som YouTube har i hænde senest FIRE arbejdsdage før kampagnens startdato, og som sendes gennem din kontoadministrator.
  • Der tillades højst to revisioner af annoncematerialet til websitevisning i en periode på seks uger for aktive kampagner.
  • Højst tre enheder annoncemateriale pr. websitevist placering.

Rapporteringsmetrics

• Eksponeringer
  • Klik og klikrate

Muligheder for tredjepartssporing

SSL-kompatibilitet er påkrævet. Alle webadresser med sporingspixels til eksponeringer skal begynde med HTTPS:// Få flere oplysninger her.
  • Må ikke vises hos tredjepart
  • Acceptér eksponeringspixels fra tredjeparter.
  • Acceptér tredjeparters omdirigering af afslutningsklik (ved website eller YouTube-brandingkanal).

Vi accepterer kun omdirigerings-/sporingspixels fra tredjeparter, hvis de er certificerede annoncevisningsleverandører. Se den komplette liste over godkendte leverandører.

Anbefalinger

• Angiv en uimodståelig opfordring til handling i overlejringen (dvs. til at se det ledsagende indhold eller interagere med annoncen).
  • Frekvensgrænse: Minimum én eksponering pr. bruger i timen.
  • Der er ikke krav om clickTAG-implementering. Annoncematerialet fungerer normalt både med og uden clickTAG.

Kompatible browsere:

• Internet Explorer 10+, Firefox 25+, Safari 6+; Chrome 33+

Vigtige bemærkning! Valgfri ledsagende annonce

YouTube er klar over, at der er problemer med annonceleveringen i forbindelse med visse typer ledsagende enheder (300 x 250 og 300 x 60). Problemet skyldes den måde, IMA-SDK'et anmoder om og gengiver VAST på, og det resulterer i, at de ledsagende bannere ikke altid vises. Bemærk! Der faktureres ikke for selve annonceenheden, og der gives ingen garantier for, at den vises. Vi arbejder på at løse disse problemer hurtigst muligt.

Billedoverlejringsannoncer (AdWords)

Billedoverlejringsannoncer

Billedannoncer, der er oprettet i AdWords-displaykampagner, kan vises som overlejringer i YouTube-videoer. Gå til fanen Displaynetværk, og føj "YouTube.com" til målretningen "Placeringer" for at bruge en billedannonce som en overlejring.

Understøttede størrelser: 468 x 60 og 728 x 90

Billedformater: JPEG, JPG, PNG og GIF

Annoncer, der vises af tredjepart, vises ikke som billedoverlejringer i videoer, da de er klassificeret som HTML5-annoncemateriale.

Spilletid og brugerinteraktion

Overlejringen med statisk billede vises i den nederste del af videoen.

Grafisk layout

Annoncer skal udfylde hele pladsen for den billedstørrelse, du har valgt, og de må ikke vises på siden eller med bunden i vejret. Annoncer må ikke segmenteres, indeholde flere kopier af sig selv i annoncen eller på anden måde se ud til at være mere end én annonce.