In-video-overlejringsannoncer

Vær opmærksom på, at in-video-overlejringer kun kan anvendes i sponsorerede reservationskampagner og kun vises på computere. In-video-overlejringer vises ikke på mobilenheder. In-video-overlejringer er ikke længere tilgængelige i Google Ads. Du har imidlertid mulighed for at konfigurere billedannoncer, så de vises som overlejringer på YouTube-afspilningssider. Få flere oplysninger om billedoverlejringsannoncer nederst på denne side.

Sådan fungerer in-video-overlejringsannoncer på YouTube

YouTube-in-video-overlejringsannoncer er 480 x 70-billedannoncer, der vises overlejret i bunden af YouTube-videoafspilleren på YouTube-afspilningssider. Overlejringsannoncen vises, når brugerne starter videoafspilningen.

Vær opmærksom på, at in-video-overlejringer kun kan anvendes i sponsorerede reservationskampagner. På auktioner har du mulighed for at konfigurere billedannoncer, så de vises som overlejringer på YouTube-afspilningssider. Se flere oplysninger om billedoverlejringsannoncer her.

InVideo

Oversigt over aktiver

Element Valgfrit/obligatorisk Enhed Filtype Filstørrelse
Overlejringsbillede Obligatorisk 480 x 70 Statisk .GIF, .PNG og .JPG 150 kB
Ledsagende banner* Valgfrit 300 x 250 .GIF, .PNG og .JPG 150 kB

Indsendelses- og behandlingstid for annoncemateriale

• Elementer, der modtages af YouTube senest FIRE hverdage før en kampagnestartdato sendt via din Account Manager.
  • Der tillades højst to revisioner af annoncematerialet til websitevisning i en periode på seks uger for aktive kampagner.
  • Højst tre enheder annoncemateriale pr. websitevist placering.

Rapporteringsmetrics

• Eksponeringer
  • Klik og klikrate

Muligheder for tredjepartssporing

SSL-kompatibilitet er påkrævet. Alle webadresser med sporingspixels til eksponeringer skal begynde med HTTPS:// Få flere oplysninger her.
  • Må ikke vises hos tredjepart
  • Acceptér eksponeringssporingspixels fra tredjeparter.
  • Acceptér tredjeparters omdirigering af afslutningsklik

Vi accepterer kun omdirigerings-/sporingspixels fra en tredjepart, hvis det drejer sig om en certificeret leverandør af annoncevisning. Se den komplette liste over godkendte leverandører.

Anbefalinger

• Angiv en fængende opfordring til handling i overlejringen (dvs. til at se det ledsagende indhold eller interagere med annoncen).
  • Frekvensgrænse: Minimum én eksponering pr. bruger i timen.

Kompatible browsere

• Internet Explorer 10+, Firefox 25+, Safari 6+ og Chrome 33+

Vigtig bemærkning! Valgfri ledsagende annonce

YouTube er opmærksom på, at der er problemer med annonceleveringen i forbindelse med visse typer ledsagende annonceenheder (450 x 50, 468 x 60, 480 x 70, 728 x 90 og 300 x 60). Dette skyldes den metode, som IMA-SDK'et anvender til at anmode om og gengive VAST. Derfor vises ledsagende bannere muligvis ikke altid. Vær opmærksom på, at der ikke faktureres for selve annonceenheden, og der gives ingen garantier for, at den vises. Vi arbejder på at løse disse problemer hurtigst muligt.

Billedoverlejringsannoncer (AdWords)

Billedoverlejringsannoncer

Billedannoncer, der er oprettet i AdWords-displaykampagner, kan vises som overlejringer i YouTube-videoer. Gå til fanen Displaynetværk, og føj "YouTube.com" til målretningen "Placeringer" for at bruge en billedannonce som en overlejring.

Understøttede størrelser: 468 x 60 og 728 x 90

Billedformater: JPEG, JPG, PNG og GIF

Annoncer, der vises af tredjepart, vises ikke som billedoverlejringer i videoer, da de er klassificeret som HTML5-annoncemateriale.

Spilletid og brugerinteraktion

Overlejringen med statisk billede vises i den nederste del af videoen.

Grafisk layout

Annoncer skal udfylde hele pladsen for den billedstørrelse, du har valgt, og de må ikke vises på siden eller med bunden i vejret. Annoncer må ikke segmenteres, indeholde flere kopier af sig selv i annoncen eller på anden måde se ud til at være mere end én annonce.