Vejledning til at komme godt i gang

Generér annoncetags

Annoncetaggeneratoren i DFP Small Business kan automatisk generere den HTML- og JavaScript-kode, der er nødvendig for at integrere en eller flere annonceenheder på en side. Brug af annoncetaggeneratoren er valgfri men generelt nemmere og mindre fejlbehæftet end gentagende manuel kodeangivelse.

Sådan genererer du tags for en eller flere annonceenheder:

1. Klik på fanen Beholdning på din DFP Small Business-konto.

2. Klik på Generér tags på panelet i venstre side.

3. På listen "Målplatform" skal du vælge, om du vil generere tags til nettet eller til mobilenheder.

4. Du vælger annonceenheder ved at klikke på medtag ud for de ønskede annonceenhedsnavne (du kan generere tags for alle annonceenheder på en gang eller side efter side).

5. Klik på Generér tags. Skærmbilledet "Genererede tags" vises.

6. Vælg den ønskede tagtype:

• Google Publisher-tag: Vælg, om du vil anvende tilstanden med enkelt anmodning, synkrone anmodninger eller begge. Se emnet Google Publisher-tagget i Hjælp for at få flere oplysninger.

• Google Ad Manager-tag: Vælg dette, hvis du ikke har opgraderet til Google Publisher-tags.

Tekstfelter med hele HTML-koden for overskriften og brødteksten på siden, herunder de valgte annonceenheder, vises.

7. Kopiér koden, og indsæt den i HTML-koden på de relevante sider.

Div-id'er i Google Publisher-tags

Div-id'erne skal stemme overens med overskriften og brødteksten på websiden, og den skal være unik for siden, så der ikke er nogen tvivl om, hvor GPT-scriptet placerer annoncen, når det modtager svar fra annonceserveren.

Taggeneratoren genererer vilkårlige div-id'er for at sikre, at de er unikke for den pågældende side. Du kan dog give div-id'erne et mere passende navn manuelt, f.eks. leaderboard-1 eller right-300x250 . Du skal blot sørge for, at id'et kun anvendes én gang på en bestemt side.