Creació d'una ubicació

Per crear una ubicació:

1. Feu clic a la pestanya Inventari del compte de DFP Small Business i, a continuació, feu clic a Ubicacions al tauler de l'esquerra.

2. Feu clic a Ubicació nova.

3. Introduïu un nom (consells d'assignació de noms) i una descripció (opcional) per a la ubicació.

4. Podeu associar blocs d'anuncis a la ubicació si feu clic a inclou, al costat del bloc d'anuncis desitjat. Podeu completar aquest pas més tard si encara no hi ha cap bloc d'anuncis. Cada ubicació hauria d'incloure una combinació única de blocs d'anuncis.

5. (Opcional) Seleccioneu AdWords de Google per fer que aquesta ubicació estigui disponible per als anunciants d'AdWords (més informació).

6. (Opcional) Per copiar la configuració d'orientació d'un canal preexistent d'AdSense, feu clic a Copia l'orientació d'AdSense.

7. Feu clic a Desa.