Creació d'un bloc d'anuncis

Aquestes instruccions expliquen com crear un bloc d'anuncis per a pàgines web no mòbils. Si voleu crear blocs d'anuncis per a mòbils, consulteu Creació d'un bloc d'anuncis per a mòbils.

Per crear un bloc d'anuncis per a una pàgina web no mòbil:

1. Feu clic a la pestanya Inventari del vostre compte de DFP Small Business i, a continuació, feu clic a Blocs d'anuncis al tauler de l'esquerra.

2. Feu clic a Bloc d'anuncis nou i seleccioneu Web.

3. Introduïu un nom (consells d'assignació de noms), una descripció (opcional) i una mida (consells d'assignació de mides).

No podeu crear blocs d'anuncis amb el mateix nom però amb un ús diferent de les majúscules.

Les majúscules dels noms de blocs d'anuncis de les etiquetes d'anuncis han de coincidir amb les majúscules dels noms de blocs d'anuncis de l'inventari.
  4. Definiu la finestra objectiu que identifica la finestra del navegador on s’obrirà la pàgina de destinació d’un anunci. Aquest valor s'estableix com a atribut objectiu de l’enllaç de l’anunci. Els valors són:

• _top: l’URL objectiu carrega el cos complet de la finestra i elimina els possibles conjunts de marcs.

• _blank: l’URL objectiu s’obre en una finestra nova sense nom.

5. Per associar el bloc d'anuncis a una ubicació o més, feu clic a inclou, que apareix al costat de les ubicacions adequades.

6. Si voleu maximitzar els ingressos de l'inventari sense vendre i sense garantia amb AdSense, activeu la casella de selecció Maximitza els ingressos per a l'inventari sense vendre i sobrant amb AdSense.

Els blocs d'anuncis activats per a AdSense només competiran amb AdSense si es compleixen certs criteris.

Si tots els blocs d'anuncis de la vostra xarxa tenen AdSense activat de manera predeterminada, el camp "Configuració de l'inventari d'AdSense" mostrarà Activat.

7. Feu clic a Desa.