Comprovació de l'inventari disponible

Els dos motius més habituals per a la comprovació de l'inventari disponible són:

• Assegurar que hi ha prou inventari disponible quan es creï una línia de comanda nova.

• Si s'espera que una línia de comanda se subimprimeixi, per confirmar la subimpressió a llarg termini i per determinar quins canvis en la configuració o l'orientació poden augmentar la disponibilitat.

Comprovació de l'inventari disponible per a una línia de comanda nova

1. Feu clic a la pestanya Comandes del compte de DFP Small Business i, a continuació, feu clic a Comprova l'inventari.
  2. Introduïu les mides de l'inventari.
  3. Seleccioneu el tipus de publicació.
  4. Introduïu les dates de publicació.
  5. Seleccioneu Màxim disponible si no teniu pensat cap objectiu d'impressions o de clics específic per a la línia de comanda potencial.

Per què ho he de fer?

Podeu seleccionar Màxim disponible si, per exemple, un anunciant us pregunta quantes impressions hi ha disponibles per a una campanya que està estudiant de reservar-vos. Llavors podeu visualitzar la pantalla de les línies de comanda competidores per calcular fins a quin punt la publicació de la campanya amb el nombre màxim afectaria l'inventari reservat, i viceversa.

o

Seleccioneu Objectiu i introduïu el nombre d'impressions o de clics que vulgueu.

Per què ho he de fer?

Podeu seleccionar Objectiu si, per exemple, un anunciant us pregunta si hi ha un milió d'impressions disponibles per a una campanya que està estudiant de reservar-vos. Llavors podeu visualitzar la pantalla de les línies de comanda competidores per calcular fins a quin punt la publicació de la campanya amb un milió d'impressions afectaria l'inventari reservat, i viceversa.

6. (Opcional) Apliqueu criteris d'orientació a la predicció.
  7. Feu clic a Comprova l'inventari.
  8. Feu clic a Mostra les línies de comanda competidores per calcular l'efecte que reservar la línia de comanda potencial tindria sobre les línies de comanda reservades, i viceversa. Més informació
També podeu visualitzar els blocs d'anuncis o les ubicacions del vostre lloc web per veure quines línies de comanda està previst que s'hi publiquin.

Comprovació de l'inventari disponible per a una línia de comanda existent

Si la barra de publicació d'una línia de comanda indica un risc de subimpressió, podeu fer una previsió per veure si l'inventari estarà disponible més endavant o comprovar quins canvis a la configuració o l'orientació podrien augmentar la disponibilitat.

Exemple
Una línia de comanda estàndard mostra una barra de publicació vermella, que indica que té retard. Quan feu una previsió de la línia de comanda, els resultats indiquen que hi hauria d'haver prou inventari disponible. Mireu la pantalla de línies de comanda de la competència i veieu que hi ha una línia de comanda de patrocini de la competència amb una ponderació de 100 programada per deixar d'executar-se al cap d'uns quants dies, que alliberarà prou inventari perquè la línia de comanda estàndard compleixi els seus objectius de publicació.

Per comprovar l'inventari per a una línia de comanda existent:

1. Feu clic a la línia de comanda que mostra un percentatge de publicació amb retard.
  2. Feu clic a la pestanya Disponibilitat des de dins de la línia de comanda. Es mostrarà una llista de línies de comanda de la competència.
  3. Si la predicció confirma que no hi ha prou inventari disponible, visualitzeu una llista de línies de comanda de la competència per determinar si n'hi ha cap que estigui contribuint a la subimpressió de la vostra línia de comanda.
  4. Després de revisar aquesta informació, podeu editar les prioritats de publicació de les línies de comanda com a necessàries i tornar a executar la previsió.
Ha resultat útil aquest article?