Problemen met weergave buiten de pagina oplossen

Achterhaal waarom uw interstitial-advertentie niet naar verwachting werkt

Hieronder vindt u enkele veelvoorkomende problemen die invloed hebben op weergave buiten de pagina, of weergave van interstitials, regelitems en advertentiemateriaal in Google Ad Manager. Lees meer informatie over hoe u advertentiemateriaal buiten de pagina kunt weergeven.

Regelitem buiten de pagina wordt niet weergegeven

Gebruik voordat u begint de probleemoplossingstools van Ad Manager om fouten op te sporen in een specifieke advertentieruimte. Zo kunt u verifiëren of uw regelitem geschikt is voor het verzoek en of dit de advertentieselectie verlies van een ander geschikt regelitem. Als uw regelitem geschikt is en wordt geleverd, maar niet wordt weergegeven, controleert u het volgende:

• Frequentielimieten: Als er een frequentielimiet is toegepast op een regelitem, wordt het regelitem slechts een beperkt aantal keer weergegeven aan elke gebruiker.
  • Pop-upblockers: Het regelitem wordt mogelijk niet weergegeven omdat er een pop-upblocker is geïnstalleerd in uw browser. Deactiveer alle pop-upblockers om te verifiëren dat deze het probleem niet veroorzaken.
  • Instellingen van advertentiemateriaal: Controleer of u het regelitem in Ad Manager uploadt en in Ad Manager een voorbeeld bekijkt, en dat het regelitem het advertentiemateriaalformaat Buiten pagina heeft. Als de instelling 'Weergeven in een SafeFrame' is geactiveerd, controleert u of uw advertentiemateriaal geschikt is voor de SafeFrame API.
  • Instellingen van Google-uitgeverstags (GPT): De asynchrone weergavemodus kan invloed hebben op de weergave van advertentiemateriaal buiten de pagina, tenzij u een iframebuster-oplossing heeft geïmplementeerd.

Regelitem buiten de pagina genereert geen vertoningen

Regelitems buiten de pagina vereisen doorgaans geavanceerde browsertechnologieën, zoals DHTML-support, om naar behoren te werken. Als de browser of het besturingssysteem van een gebruiker deze technologieën niet ondersteunt, of als een gebruiker software voor het blokkeren van advertenties heeft geïnstalleerd, wordt het regelitem mogelijk toch niet weergegeven.

1. Controleer of uw advertentiemateriaal de macro voor het bijhouden van vertoningen %%VIEW_URL_UNESC%% bevat. De macro %%VIEW_URL_ESC%% moet worden gebruikt als de template speciale tekens bevat.
  2. Als u aangepast advertentiemateriaal levert via een template voor advertentiemateriaal, zorg dan dat 'Template voor advertentiemateriaal buiten de pagina' is aangevinkt in de instellingen van het advertentiemateriaal.

Regelitem buiten de pagina houdt geen klikken bij

1. Controleer of de macro %%CLICK_URL_UNESC%%, of de macro %%CLICK_URL_ESC%% als de template speciale tekens bevat, is opgenomen in de code van het advertentiemateriaal.

2. Volg de stappen om problemen op te lossen met extern advertentiemateriaal dat geen klikken bijhoudt.