Puc comprovar el meu inventari disponible per a una línia de comanda de cost per dia?

Per comprovar l'inventari disponible per a una línia de comanda de cost per dia:

1. Feu clic a la pestanya Comandes del compte de DFP Small Business i, a continuació, feu clic a Comprova l'inventari.
  2. Introduïu les mides de l'inventari.
  3. Seleccioneu Patrocini com a tipus de publicació.
  4. Introduïu les dates de publicació.
  5. Introduïu el percentatge de les impressions totals que vulgueu. (Si introduïu el 100%, es consultarà tot l'inventari disponible.)
  6. (Opcional) Apliqueu criteris d'orientació a la predicció.
  7. Feu clic a Comprova l'inventari.