Hoe schakel ik AdSense uit voor een advertentieblok?

Als u AdSense uitschakelt voor een advertentieblok, verkleint u daarmee waarschijnlijk het aantal adverteerders dat biedt op een positie op uw site.

AdSense uitschakelen voor een afzonderlijk advertentieblok:

1. Klik in uw account voor DFP Small Business op het tabblad Voorraad en klik vervolgens in het linkervenster op Advertentieblokken.

2. Klik op de naam van het advertentieblok dat u wilt uitschakelen.

3. Klik naast 'Instellingen voor AdSense-voorraad' op Bewerken.

4. Verwijder het vinkje uit het selectievakje Maximaliseer uw inkomsten uit onverkochte of restantvoorraad met AdSense.

5. Klik op Opslaan.