Hoe zorg ik dat een advertentie wordt geopend in een nieuw venster?

Als u een advertentie wilt weergeven in een nieuw venster, moet u de instellingen voor het doelvenster wijzigen wanneer u het advertentieblok definieert. Door het doelkenmerk te wijzigen in _blank, geeft u de browser de opdracht de doel-URL in een nieuw, naamloos venster te openen.

Ga als volgt te werk om het kenmerk van het doelvenster te wijzigen:

1. Selecteer een advertentieblok op het tabblad Voorraad.

2. Klik op bewerken naast Doelvenster en selecteer in de vervolgkeuzelijst vervolgens _blank.

3. Klik op Opslaan.

U kunt dezelfde methode die hierboven wordt omschreven, gebruiken om er voor te zorgen dat een AdSense-advertentieblok in een nieuw venster wordt geopend.