Hvordan tvinger jeg en annonce til at åbnes i et nyt vindue?

Hvis du vil have en annonce til at vises i et nyt vindue, skal du ændre indstillingerne for målvinduet, når du definerer annonceenheden. Hvis du ændrer målattributten til _blank, giver du browseren besked på at åbne målwebadressen i et nyt, ikke-navngivet vindue.

Sådan ændrer du attributten for målvinduet:

1. Vælg en annonceenhed på fanen Beholdning.

2. Klik på rediger ud for Målvindue, og vælg derefter _blank i rullemenuen.

3. Klik på Gem.

Du kan bruge samme metode som den beskrevet ovenfor for at få en AdSense-annonceenhed til at tvinge annoncen til at åbnse i et nyt vindue.

Hvor nyttig er denne artikel:

Feedback registreret. Tak.
  • Slet ikke nyttig
  • Ikke særligt nyttig
  • Nogenlunde nyttig
  • Meget nyttig
  • Yderst nyttig