Uw site vooraf taggen om prognoses te maken

Nieuwe advertentieblokken moeten voldoende tijd verkeer op uw site ontvangen zodat Ad Manager nauwkeurige voorraadprognoses kan leveren. Tag uw site voordat u campagnes lanceert, zodat u prognosegegevens kunt bekijken zodra een campagne begint. Probeer de site 28 dagen vóór de lancering vooraf te taggen.

Uw site vroegtijdig taggen om een voorraadprognose te maken

1. Zet AdSense uit voor alle advertentieblokken wanneer u de voorraad instelt in Google Ad Manager (zo zorgt u ervoor dat AdSense geen advertenties levert voordat u klaar bent). Als u gebruikmaakt van sleutel/waarden, moet u de sleutel/waarden definiëren in het netwerk.

2. Tag uw site met Google Ad Manager-tags zoals u dit normaal ook doet. Hierdoor wordt de prognose gestart. Stel Ad Manager zo in dat er geen advertenties worden geretourneerd totdat u klaar bent. Vouw daarna de lege advertentieruimtes samen.

Voor een effectieve werking van vooraf taggen moet Ad Manager de advertentieverzoeken ontvangen zoals u ze in prognoses wilt gebruiken. Ad Manager heeft tijd nodig om voldoende gegevens te verzamelen om volledig rekening te houden met de
sleutel/waarden in prognoses.

Vooraf getagde advertentieverzoeken zijn factureerbaar en worden gefactureerd als niet-gevulde vertoningen.
  1. Als er voldoende gegevens zijn verzameld voor de prognose, kunt u orders maken.

2. Als u uw voorraad vanaf een andere advertentieserver overzet naar Google Ad Manager:
    1. Onderbreek uw nieuwe orders meteen nadat u ze heeft geactiveerd, zodat er geen advertenties worden weergegeven. Stel een begindatum in die direct aansluit op de datum waarop uw huidige advertentieserver stopt met de weergave van advertenties.
    2. Indien nodig stopt u de advertenties op uw bestaande advertentieservers en hervat u vervolgens de Google Ad Manager-orders. (De weergave van advertenties kan binnen 2 minuten worden hervat.)