Advertentietags genereren

Tag generation (5:15)

U kunt advertentietags eenvoudig aanpassen en genereren via de DFP-interface zonder handmatig code te hoeven bewerken.

Voor het gebruiksgemak kunt u advertentietags maken op meerdere plaatsen in de DFP-interface, afhankelijk van het type tags dat u wilt maken. Onmiddellijk nadat u doelgroepsegmenten heeft gemaakt, krijgt u bijvoorbeeld de optie om pixeltags voor doelgroepen te genereren. Meer informatie

Een advertentietag genereren voor bestaande advertentieblokken:

1. Klik op het tabblad Voorraad op Tags genereren.
  2. Klik op opnemen naast de advertentieblokken die u wilt opnemen in de tag.
  3. Klik op Tags genereren om de tag te maken.
  4. Selecteer het type tag dat u wilt genereren:

• Google-uitgeverstag
    • Mobiele apps
    • Pixeltag voor doelgroep
  5. (Optioneel) Maak aanvullende selecties op basis van het type tag dat u heeft gekozen.
    • Google-uitgeverstags:
      • Eén verzoek inschakelen: De modus voor één verzoek betekent dat de browser geen afzonderlijke advertentieverzoeken naar DoubleClick-servers verzendt, maar één verzoek verzendt om alle advertentieblokken op de pagina aan de server te melden. Dit maakt gegarandeerde roadblocks mogelijk en verbetert de laadduur van de pagina. Meer informatie
      • Synchrone verzoeken inschakelen: We raden u aan deze optie niet aan te vinken, omdat synchrone advertentietags het laden van de content van een pagina kunnen vertragen. We raden u aan in plaats daarvan asynchrone tags te gebruiken. Meer informatie over asynchrone tags en situaties waarin synchrone tags nog steeds kunnen worden gebruikt.

Geavanceerde functies van de taggenerator

• Passback-tag maken: Deze functionaliteit kan worden gebruikt in elke situatie waar een advertentieverzoek aan derden uiteindelijk moet worden gevuld door een advertentie die is gedistribueerd in uw netwerk. Meer informatie
      • Passback-syntaxis: Maak een keuze tussen de syntaxis voor standaard GPT-passbacks en die voor GPT Light-passbacks. GPT Light-passbacktags zijn geoptimaliseerd voor snelheid, met behoud van de meeste functies van standaard GPT-passbacks. Meer informatie
      • Lege divs samenvouwen: Als u de asynchrone modus gebruikt en weet dat de advertentieruimte niet altijd wordt gevuld, kunt u de browser opdracht geven om lege divs samen te vouwen. Meer informatie
      • Targeting op paginaniveau: Stel aangepaste kenmerken voor alle advertentieruimten op de pagina in zodat u minder code kunt gebruiken en ervoor zorgt advertentieruimten dezelfde targetingkenmerken hebben. Meer informatie
      • Buiten pagina: Selecteer of de tag bedoeld is voor advertentiemateriaal buiten de pagina. Meer informatie
      • Formaten voor voorraadeenheden: Selecteer de voorraadformaten voor de tag. U kunt de toepasselijke formaatopties bekijken door in dit veld te klikken. Er kan meer dan één formaat beschikbaar zijn. Dit geldt niet voor advertentiemateriaal buiten de pagina. Meer informatie
      • Targeting op voorraadeenheidniveau: Stel aangepaste kenmerken voor de geselecteerde voorraadeenheden in. Meer informatie
  6. Verzend de tag naar uw webontwikkelaar, die de tag kan plakken in de broncode van de webpagina waar u de advertentieruimte wilt weergeven.

App-voorraad

Voor app-voorraad kunt u in de meeste gevallen in plaats van een advertentietag de SDK voor mobiele advertenties van Google gebruiken. U vindt meer informatie in de Google-documentatie voor ontwikkelaars.

Voor InStream-video voor apps kunt u de IMA-SDK gebruiken. We raden ook het gebruik van Google-uitgeverstags aan.