Generér annoncetags

Tag generation (5:15)

Du kan nemt tilpasse og generere annoncetags fra DFP-brugerfladen uden at skulle redigere koden manuelt.

Som en ekstra bonus er det muligt at oprette annoncetags flere steder i DFP-grænsefladen, alt efter hvilken type tags du vil oprette. For eksempel får du mulighed for at generere pixeltags for målgrupper, så snart du har oprettet målgruppesegmenter. Få flere oplysninger

Sådan genererer du et annoncetag for eksisterende annonceenheder:

1. Klik på Generér tags på fanen Beholdning.
  2. Klik på inkluder ud for de annonceenheder, du vil inkludere i tagget.
  3. Klik på Generér tags for at begynde at opbygge tagget.
  4. Vælg den type tag, du vil generere:

• Google Publisher-tag
    • Mobilapplikationer
    • Pixeltag for målgruppe
  5. (Valgfrit) Foretag yderligere valg ud fra den type tag, du har valgt.
    • Google Publisher-tags:
      • Aktivér enkelt anmodning: Tilstanden med enkelt anmodning betyder, at i stedet for at sende individuelle annonceanmodninger til DoubleClicks servere er browseren i stand til at sende én anmodning, der giver serveren besked om alle annonceenhederne på siden. Dette aktiverer garanteret vejblokering og forbedrer sidens indlæsningstid. Få flere oplysninger
      • Aktiver synkrone anmodninger: Vi anbefaler ikke at markere denne valgmulighed, da synkrone annoncetags kan forsinke indlæsningen af en sides indhold. Vi anbefaler at bruge asynkrone tags i stedet. Få flere oplysninger om asynkrone tags og tilfælde, hvor det stadig er hensigtsmæssigt at bruge synkrone tags.

Avancerede funktioner i taggeneratoren

• Opret tag for tilbagesendt eksponering: Denne funktion kan bruges i enhver situation, hvor en annonceanmodning til en tredjepart i sidste ende skal udfyldes af en annonce, der trafikeres i dit eget DFP-netværk. Få flere oplysninger
      • Syntaks for tilbagesendt eksponering: Vælg mellem tilbagesendt Standard GPT-eksponering og tilbagesendt GPT Light-eksponering. Tags med tilbagesendt GPT Light-eksponering er optimeret til at levere høj hastighed, og samtidig bevare de fleste af funktionerne i tilbagesendt Standard GPT-eksponering. Få flere oplysninger
      • Skjul tomme div-elementer: Hvis du bruger asynkron tilstand og ved, at annoncepladsen ikke altid er fyldt, kan du bede browseren om at skjule tomme div-elementer. Få flere oplysninger
      • Målretning på sideniveau: Angiv tilpassede attributter for alle annoncepladser på siden for at bruge mindre kode og sikre, at annoncepladser har de samme målretningsattributter. Få flere oplysninger
      • Uden for siden: Vælg om tagget er til annoncemateriale uden for siden. Få flere oplysninger
      • Størrelser på beholdningsenheder: Vælg beholdningsstørrelserne for tagget. Du kan se de tilgængelige størrelsesmuligheder ved at klikke i dette felt. Der kan være mere end én tilgængelig størrelse. Dette gælder ikke for annoncemateriale uden for siden. Få flere oplysninger
      • Målretning på beholdningsenhedsniveau: Angiv tilpassede attributter for alle de valgte beholdningsenheder. Få flere oplysninger
  6. Send tagget til din webudvikler, så vedkommende kan indsætte tagget i kildekoden til den webside, hvor du vil have annoncepladsen.

Appbeholdning

Hvis du vil bruge appbeholdning i stedet for et annoncetag, kan du i de fleste tilfælde bruge SDK for annoncer til Google Mobil. Få flere oplysninger i dokumentationen for Google-udviklere.

Hvis du vil bruge in-stream-video til apps, kan du benytte IMA SDK. Vi anbefaler også, at du bruger Google Publisher-tags.