Konfigurering av AdSense i DFP Small Business

Aktivering av AdSense for alle annonseenhetene dine

Hvis du vil bruke AdSense i DFP Small Business, må du først aktivere AdSense for alle annonseenhetene du vil kjøre AdSense-annonser i.

Sånn aktiverer du AdSense for en ny eller eksisterende annonseenhet:

1. Gå til Beholdning-fanen og velg deretter Annonseenheter i panelet til venstre.

2. Klikk på annonseenheten du vil redigere eller klikk på Ny annonseenhet for å opprette en ny.

3. Hvis du oppretter en ny annonseenhet, klikker du på overstyr for innstillingene for AdSense-beholdning.

eller

Hvis du redigerer en eksisterende annonseenhet, klikker du på rediger for innstillingene for AdSense-beholdning.

4. Merk av i ruten for Maksimer inntektene for usolgt og resterende beholdning med AdSense.

5. Klikk på Lagre.

Når vises AdSense-annonsene på nettstedet ditt?

Nå som AdSense er aktivert for annonseenheten, bruker systemet AdSense for følgende handlinger:

Fylle usolgt annonsebeholdning med AdSense

Du trenger ikke gjøre annet enn å aktivere AdSense på annonseenhetsnivå for at dette skal finne sted. Når AdSense er aktivert, og ingen passende annonser er målrettet mot den aktuelle annonseenheten, blir en AdSense-annonse som samsvarer med formatet du har angitt, hentet og levert. Dermed du ikke glipp av muligheten til å generere inntekt.

La AdSense konkurrere dynamisk med restannonsevisninger

Når du aktiverer AdSense på annonseenhetsnivå, får du også mulighet til å optimalisere restinntekten takket være den dynamiske konkurransen mellom AdSense og restannonsevisninger.

• Kontroller at artiklene du vil la konkurrere med AdSense, har riktig prioritetstype: Nettverk, Masseutsending, Prisprioritet eller Egenannonse.

• Bare ikke-garanterte artikler kan konkurrere visning-for-visning med AdSense, basert på pris.

Hvis du vil gjøre dette for en eksisterende artikkel, følger du denne fremgangsmåten:

1. Gå til Bestillinger-fanen i DFP Small Business-kontoen din.

2. Velg den aktuelle bestillingen og artikkelen.

3. Sett artikkelen på pause. Nå kan du redigere artikkeltypen.

4. Klikk på Innstillinger-fanen i artikkelen.

5. Klikk på Type-rullegardinen og velg det mest egnede alternativet – Nettverk, Massevisning, Prisprioritet eller Hus.

6. Skriv inn prisen du tar for artikkelen i Pris -feltet, og husk at dette er prisen som blir tatt i betraktning av systemet når det konkurreres via Google AdSense.