Introducció a la publicació d'anuncis per a mòbils

Creació d'un bloc d'anuncis per a mòbils

Un bloc d'anuncis és espai en una pàgina web dedicat als anuncis. Un bloc d'anuncis inclou un o més espais publicitaris, identificats per les mides. Un exemple d'una mida estàndard és un espai publicitari per a un anunci de display amb una mida fixa, p. ex. 300 x 250, 200 x 200.

Cal especificar els blocs d'anuncis per a mòbils com a blocs d'anuncis de llocs per a mòbils o d'aplicacions per a mòbils. Els blocs d'anuncis amb AdSense activat seran aptes per a l'emplenament des d'AdSense per a contingut de mòbils.

Podeu fer una càrrega massiva de blocs d'anuncis per a mòbils o crear un sol bloc d'anuncis d'acord amb els passos següents.

Creació d'un bloc d'anuncis per a mòbils a DFP

1. A la pestanya Inventari, feu clic a Blocs d'anuncis al tauler lateral.

2. Feu clic a Bloc d'anuncis nou i seleccioneu Mòbil al desplegable.

3. Doneu un Nom al bloc d'anuncis. No es poden incloure espais al nom, perquè s'inclou a les etiquetes d'anunci. Tampoc es pot canviar el nom després de desar el bloc d'anuncis.
    Els noms dels blocs d'anuncis no distingeixen entre majúscules i minúscules.

4. Si voleu, introduïu una Descripció per al bloc d'anuncis.

5. Seleccioneu un Tipus per al bloc d'anuncis: Aplicació o Lloc.
    • Si heu triat "Aplicació", seleccioneu també un Tipus de dispositiu: AndroidiPhone o iPod Touch, iPad o Windows Phone 7.

6. Seleccioneu una mida del desplegable o trieu Personalitzada a la part inferior del desplegable per introduir una mida personalitzada.

7. Opcional: associeu el bloc d'anuncis amb una o més ubicacions. Per fer-ho, feu clic a inclou al costat de les ubicacions rellevants.

8. Activeu Configuració de l'inventari d'AdSense per maximitzar els ingressos de l'inventari no venut o romanent amb AdSense per a contingut de mòbils. (Per obtenir informació sobre les mides compatibles amb AdSense, vegeu Tipus i mides d'anuncis per a mòbils de Google AdSense.)

9. Feu clic a Desa.

Vídeo: creació de blocs d'anuncis per a mòbils