Rikta in en rad mot mobila enheter

Så här riktar du in en rad mot mobila enheter:

1. Skapa en rad.

2. Under Lägg till inriktning kan du välja en eller flera av följande:

• Välj Annonsutrymme för att tilldela raden till en eller flera annonsenheter.
    • Välj Anpassade kriterier för att lägga till nyckel-värdepar.
    • Välj Geografisk plats om du vill rikta in dig på trafik från en viss plats. Geografisk inriktning fungerar på olika sätt för operatörstrafik och Wi-Fi-trafik.
      • Wi-Fi-trafik: Du kan rikta in dig på nivåerna land, region, storstadsområde (DMA), stad och postnummer (endast USA och Kanada).
      • Operatörstrafik: Du kan ange inriktning på landsnivå.
        Obs!
        • Rader med mer specifik inriktning än landsnivå matchar aldrig operatörstrafik. För inriktning på operatörstrafik anger du inriktning på landsnivå.
        • DFP räknar med BlackBerrys proxybaserade trafikledning när det går, men i vissa fall fungerar inte geografisk inriktning och leverantörsinriktning för BlackBerry-enheter.
    • Välj Enheter för att rikta in raden på en användares webbmiljö.
      • Enhetsfunktion: Rikta in raden på enheter:
        • som är mobilappar. Detta är användbart för utgivare som använder samma annonsenheter för sitt mobila webbannonsutrymme och sitt mobila appannonsutrymme, men ändå vill rikta in olika kampanjer på appar och webben. Välj Enheter > Enhetsfunktion > Mobilappar och klicka på Inkludera. I rapporter om inriktningskriterier delas apptrafiken upp under DeviceCapability=visas i appar. Observera att inriktning och rapportering för mobilappar fungerar för mobilvisning men inte för mobilvideo.
        • som kan ringa samtal. Välj Enheter > Enhetsfunktion > Telefonsamtal och klicka på Inkludera.
        • som är aktiverade för MRAID v1. Välj Enheter > Enhetsfunktion > MRAID v1 och klicka på Inkludera.
      • Enhetskategori: Rikta in dig på olika enhetskategorier. Välj Stationär, Funktionsmobiler, Smartphone eller Surfplatta och klicka sedan på inkludera.
      • Operativsystem: Rikta in dig på plattformar och operativsystem.
    • Obs! Rader som är inriktade på specifika Apple-modeller (till exempel iPhone 4) kan bara matcha trafik från mobilappar.
    • Välj Anslutning om du vill rikta in dig på bandbredd, operatörer och användardomäner.
      • Rikta in dig på användare som är anslutna via Wi-Fi eller mobiloperatörer.
      • Mobiloperatör: Rikta in dig på specifika mobiloperatörer.
      • Ange vilka användardomäner du vill rikta in dig på under Användardomäner.

3. Klicka på Spara och ... och välj Överföra annonsmaterial i rullgardinsmenyn.

Till hur stor hjälp är denna artikel:

Feedbacken har registrerats. Tack!
  • Inte alls till någon hjälp
  • Inte till så stor hjälp
  • Till viss hjälp
  • Till stor hjälp
  • Extremt stor hjälp