Advertentieblokken exporteren naar een spreadsheet

Exporteer een lijst met de advertentieblokken van uw netwerk naar een spreadsheet door de volgende stappen te volgen:

1. Log in bij Google Ad Manager.
  2. Klik op Voorraad en dan Advertentieblokken.
  3. (Optioneel) Klik op Nieuw filter toevoegen om de resultaten te verfijnen op advertentieblokhiërarchie, -grootte, -status en meer.
  4. Klik op Downloaden.

Er wordt automatisch een spreadsheet in csv-indeling gedownload, met daarin de gefilterde advertentieblokken. Als u geen filters toepast, bevat de spreadsheet alle niet-gearchiveerde advertentieblokken.

De gedownloade spreadsheet kan tot 20.000 advertentieblokken bevatten. Als het aantal advertentieblokken van uw netwerk deze limiet overschrijdt, bevat het gedownloade bestand zo veel mogelijk advertentieblokken, maar niet de volledige lijst van advertentieblokken in uw netwerk. Gebruik filters om het aantal geëxporteerde advertentieblokken te verlagen.