Google Ad Manager-tools voor het oplossen van problemen

De juiste tool vinden om uw probleem op te lossen

Zoeken in dit Helpcentrum

Vind oplossingen voor veelvoorkomende problemen, tips om problemen met gebruikerstoegang op te lossen en meer supportopties

De weergave controleren en advertentieverzoeken simuleren

Gebruik Google Ad Manager-weergavetools om een diagnose uit te voeren voor de levering van een onverwacht regelitem of om de bron van onbekend advertentiemateriaal op uw webpagina, in uw mobiele app of in uw InStream-videocontent te ontdekken.

Diagnose van regelitems uitvoeren

Hulp bij oplossing van problemen met weergave

Uw tags controleren

We bieden een aantal verschillende tools die u kunt gebruiken om de tags in uw content te verifiëren.

Video Suite Inspector: Hiermee kunt u controleren of het probleem wordt veroorzaakt door een VAST-tag of de betreffende webpagina. De reactie van de VAST-tag controleren, voorbeeld van een VAST-tag ophalen.

Google Ad Manager-taggenerator: Hiermee kunt u advertentietags aanpassen en genereren zonder dat u de code handmatig hoeft te bewerken.

Google Publisher Console: Hiermee kunt u controleren op veel voorkomende GPT-tagfouten, alle advertentieblokken op de webpagina identificeren en weergavediagnoses bekijken in Google Ad Manager.