Brug AdSense med DFP

Maksimer din omsætning med AdSense

DFP gør det nemt at give AdSense-købere adgang til din beholdning for at optimere hver eneste eksponering. Denne vejledning hjælper dig med at forstå, hvordan AdSense-annoncer vises via DFP, og hvad du skal gøre for at komme godt i gang.

Konfigurer AdSense i DFP Small Business

I DFP Small Business kan AdSense slås til og fra på både netværksniveau og annonceenhedsniveau. Hvis du aktiverer AdSense på netværksniveau, anvendes denne indstilling på alle annonceenheder som standard, medmindre du manuelt tilsidesætter den. Indstillinger på annonceenhedsniveau for AdSense har forrang over netværksindstillinger:

Yes AdSense kan vise

• AdSense er aktiveret for annonceenheden, selvom det er deaktiveret for netværket.
  • Den konkurrerende linjeposttype er netværk, masse, prisprioritet eller egen. Få flere oplysninger
  • CPM for AdSense-annoncen er højere end alternativerne.
  • Beholdningen er ikke placeret på en mobilapp.

No AdSense kan ikke vise

• AdSense er deaktiveret for annonceenheden, selvom det er aktiveret for netværket.
  • Den konkurrerende linjeposttype er sponsorat eller standard. Få flere oplysninger
  • CPM for AdSense-annoncen er lavere end alternativerne.
  • Beholdningen er placeret på en mobilapp.

Kan du ikke se de muligheder, der beskrives nedenfor?
Dit netværk kan være aktiveret for AdSense-linjeposter.

Aktivér eller deaktiver AdSense for dit netværk

1. Log ind på DoubleClick for Publishers
  2. Klik på Beholdning og dernæst Netværksindstillinger.
  3. Markér afkrydsningsfeltet Maksimer omsætningen på ikke-solgt beholdning og restbeholdning med AdSense.
  4. Vælg AdSense-standardegenskaberne for dine annonceenheder.
    • Annoncetype: Vælg, om du kun vil tillade tekstannoncer eller billedannoncer, eller om du vil tillade begge dele.
    • Farver: Definer, hvilken farve der skal bruges til ramme, titel, baggrund, tekst og webadresse for annoncer.
    • Stil for hjørne: Vælg, om annoncernes hjørner skal være kvadratiske, let afrundede eller afrundede.
    • Skrifttypefamilie: Vælg, hvilken skrifttype der skal bruges til tekst i annoncer. Valgmulighederne er Arial, Times og Verdana.
    • Skriftstørrelse: Vælg størrelsen på tekst i annoncer. Valgmulighederne er lille, mellem eller stor.
  5. Klik på Gem.

Aktivér eller deaktiver AdSense for bestemte annonceenheder

Du kan aktivere eller deaktivere AdSense for en annonceenhed

1. Log ind på DoubleClick for Publishers
  2. Klik på Beholdning og dernæst Annonceenheder.
  3. Klik på den annonceenhed, du vil redigere, eller opret en ny annonceenhed.
  4. Klik på tilsidesæt ud For "Indstillinger for AdSense-beholdning".
    • Hvis du vil aktivere denne annonceenhed, skal du markere afkrydsningsfeltet Maksimer omsætningen på ikke-solgt beholdning og restbeholdning med AdSense og konfigurere de indstillinger, der er beskrevet ovenfor.
    • Hvis du vil deaktivere denne annonceenhed, skal du fjerne markeringen i samme afkrydsningsfelt.
  5. Klik på Gem.

Konfigurer AdSense i DoubleClick for Publishers

Brug AdSense-linjeposttypen for at angive, hvor AdSense kan få adgang til din beholdning.

Det er ikke nødvendigt at linke en separat AdSense-konto til DFP
Du skal kun linke en AdSense-konto til DFP, hvis du har planer om at trafikere flere AdSense-ejendomme i dit netværk. Få flere oplysninger om at linke konti

Almindelige spørgsmål

Fungerer tredjepartsannoncer anderledes end AdSense-annoncer?

Normalt ikke. Alle tredjepartsannoncer, herunder annoncer, der vises til AdSense-udgivere via Google-certificerede annoncenetværk, skal overholde Googles politikker for billedannoncer og indhold.

Tredjepartsannoncer kan adskille sig fra AdSense-annoncer på følgende måder:

• Tredjepartsannoncer indeholder ikke altid teksten "Annoncer fra Google".
  • Nogle tredjepartsannoncer vises måske af Google, men indeholder tredjepartstags eller -cookies, som annoncøren eller annoncenetværket leverer.

Hvordan deaktiverer jeg al visning af tredjepartsannoncer på mit website?

Hvis du deaktiverer billedannoncer, vises tredjepartsannoncer ikke længere på dit website. Deaktivering af billedannoncer deaktiverer også gadgetannoncer.