Opret AdSense i DFP Small Business

Aktivér AdSense for dine annonceenheder

Du skal først aktivere AdSense for de annonceenheder, som du gerne vil køre AdSense-annoncer i, for at starte med at bruge AdSense i DFP Small Business.

Sådan aktiverer du en eksisterende eller ny annonceenhed for AdSense:

1. Gå til fanen Beholdning, og vælg Annonceenheder i panelet til venstre.

2. Klik på den annonceenhed, som du gerne vil redigere, eller klik på Ny annonceenhed for at oprette en ny.

3. Hvis du opretter en ny annonceenhed, skal du klikke på tilsidesæt i "Indstillinger for AdSense-beholdning".

eller

Hvis du redigerer en eksisterende annonceenhed, skal du klikke på rediger i "Indstillinger for AdSense-beholdning".

4. Markér afkrydsningsfeltet, Maksimer indtægt for usolgt restlager med AdSense.

5. Klik på Gem.

Hvornår vises AdSense-annoncer på dit website?

Nu hvor AdSense er aktiveret for annonceenheden, bruger systemet AdSense til at:

udfylde din usolgte beholdning af annonceenheder med AdSense

Dette sker, hvis du blot aktiverer AdSense på annonceenhedsniveau. Hvis ingen kvalificerede annoncer er målrettet mod annonceenheden, når du har gjort dette, kaldes og leveres en AdSense-annonce, der passer til det format, du har angivet. På den måde går du ikke glip af muligheden for at generere indtægter.

Opret AdSense til dynamisk at konkurrere med de resterende visninger.

Ved at aktivere AdSense på annonceenhedsniveau får du også chancen for at optimere dine resterende indtægter takket være den dynamiske konkurrence mellem AdSense-annoncer og de resterende visninger.

• Du skal sørge for at linjeposterne, som du gerne vil have skal konkurrere med AdSense har den korrekte prioritetstype: netværk, masse, prisprioritet eller egen.

• Kun ikke-garanterede linjeposter er kan være med i en visningsafhængig konkurrence med AdSense, som er baseret på pris.

Sådan opretter du dette for en eksisterende linjepost:

1. Gå til fanen Ordrer på din DFP Small Business-konto.

2. Vælg den relevante ordre og linjepost.

3. Sæt linjeposten på pause Dette gør det muligt for dig at redigere linjepostens type.

4. Klik på fanen Indstillinger inde i linjeposten.

5. Klik på rullemenuen Type, og vælg det mest passende blandt Netværk, Masse, Prisprioritet eller Egen.

6. Angiv prisen, som du tager for den linjepost, i feltet Pris, og husk at det er det beløb, som systemet tager i betragtning, når konkurrencen køres med Google AdSense.