Dit artikel gaat over Looker Studio. Ga voor documentatie over Looker naar https://cloud.google.com/looker/docs/intro.

Contact opnemen met het Looker Studio-team

We zijn benieuwd naar uw mening.

Uw feedback is erg belangrijk voor ons. Hieronder staan enkele manieren om meer betrokken te raken bij de productontwikkeling en om ons te laten weten hoe u Looker Studio gebruikt.

Functie aanvragen

Stem en reageer op functieverzoeken om het Looker Studio-team te helpen prioriteiten te stellen voor wat ze gaan bouwen.

Dien verzoeken in voor nieuwe functies via de issue tracker van Looker Studio.

Klik op het stericoon om op een bestaand functieverzoek te stemmen.

Een gebruiker plaatst de cursor op het stericoon om dit probleem met een ster te markeren om een functieverzoek omhoog te stemmen.

Een functieverzoek omhoog stemmen.

Deelnemen aan de Cloud BI Customer Council

Bent u geïnteresseerd in functieverzoeken, interessante toepassingen en bètafuncties?

Neem deel aan de Cloud BI Customer Council voor unieke mogelijkheden om feedback te geven en de toekomst van Looker Studio rechtstreeks te beïnvloeden via interactie met de teams voor gebruikersonderzoek, technici en productmanagers van Looker Studio.

Laat ons via dit formulier weten of u geïnteresseerd bent.