Dit artikel gaat over Looker Studio. Ga voor documentatie over Looker naar https://cloud.google.com/looker/docs/intro.

Koppelen aan Firebase (via BigQuery)

Koppel Looker Studio aan Firebase Analytics.

Firebase is het platform van Google voor de analyse van mobiele apps. Met Firebase kunt u gebruikers, gegevens en analyses delen op verschillende platformen. Dit betekent dat uw gebruikers steeds dezelfde ervaring hebben, welk apparaat ze ook gebruiken, en dat u prestaties op één plek kunt beheren.

Meer informatie over Firebase

Met Looker Studio kunt u uw onbewerkte Firebase Analytics-gegevens verwerken tot informatieve, 100% aanpasbare rapporten die eenvoudig lees- en deelbaar zijn. Looker Studio maakt daarvoor gebruik van de BigQuery-connector. Als u uw Firebase-app koppelt aan BigQuery, kunt u uw BigQuery-dataset prachtig visualiseren in Looker Studio.

Koppelen aan Firebase via BigQuery

Looker Studio biedt 2 voorbeeldrapporten. Ze zijn gebaseerd op een uitgebreide reeks statistieken en dimensies die beschikbaar zijn in uw BigQuery-schema. Meer informatie vindt u in dit artikel in het Helpcentrum van Firebase

Als u BigQuery-gegevensbronnen in Looker Studio wilt maken, bekijkt u het artikel BigQuery-connector.