Dit artikel gaat over Looker Studio. Ga voor documentatie over Looker naar https://cloud.google.com/looker/docs/intro.

ISO 27001-certificering van Looker Studio

Looker Studio heeft een ISO 27001-certificering. U kunt er dan ook op vertrouwen dat uw gegevens goed beschermd zijn.

Auditoren: Ernst & Young CertifyPoint

ISO 27001 is een van de meest algemeen erkende, internationaal geaccepteerde onafhankelijke beveiligingsstandaards. Google heeft een ISO 27001-certificering ontvangen voor de systemen, applicaties, mensen, technologie, processen en datacenters die verscheidene Google-producten leveren.

Onze naleving van de ISO-norm is gecertificeerd door Ernst & Young CertifyPoint, een ISO-certificatie-instelling die is geaccrediteerd door de Nederlandse Raad voor Accreditatie en lid is van het International Accreditation Forum (IAF). Door Ernst & Young CertifyPoint uitgegeven certificaten worden in alle IAF-lidstaten als geldige certificaten erkend.

Bekijk de pagina met informatie over ISO/IEC 27001-certificering van Google Cloud.