Hakutulosten räätälöinti maan tai alueen perusteella

Voit määrittää täsmähakukoneen keskittymään tietyn maan tai alueen hakutuloksiin. Muiden maiden tai alueiden hakutuloksia voidaan edelleen näyttää alhaisemmilla sijoituksilla. Voit myös määrittää hakukoneen näyttämään tuloksia ainoastaan valitusta maasta tai valitulta alueelta, jolloin se suodattaa pois kaikki muut tulokset.

Räätälöinti maan tai alueen perusteella

1. Valitse haluamasi hakukone täsmähaun etusivulla.
  2. Valitse Asetukset ja klikkaa sitten Perusteet-välilehteä.
  3. Valitse Alue-kohdan luettelosta haluamasi maa tai alue.
  4. (Valinnainen) Jos haluat rajoittaa hakutulokset ainoastaan valitulle alueelle, ota rajoituspainike käyttöön.