Tilpas søgeresultater efter land eller område

Din tilpassede søgemaskine kan tilpasses til at foretrække søgeresultater fra et bestemt land eller område. Resultater fra andre lande eller områder vises muligvis stadig med en lavere rangering. Du kan også tilpasse din søgemaskine til kun at hente resultater fra det valgte land eller område, så alle andre resultater sorteres fra.

Tilpas efter land eller område

1. Klik på den søgemaskine, du vil bruge, på startsiden for Tilpasset søgemaskine.
  2. Klik på Konfiguration, og klik derefter på fanen Grundlæggende oplysninger.
  3. Vælg det ønskede land eller område fra listen i sektionen Region.
  4. (Valgfrit) Hvis du vil begrænse søgeresultaterne, så der udelukkende vises resultater fra den valgte region, kan du slå kontakten for begrænsninger TIL.