Tilpasset søgning vs. Google.com

En tilpasset søgemaskine søger generelt på tværs af en række websteder, som du angiver. Du kan dog konfigurere den tilpassede søgemaskine til at søge på hele nettet. I dette tilfælde matcher resultaterne dog sandsynligvis ikke til dem, der returneres af Google Websøgning af forskellige årsager:

• Selvom en tilpasset søgemaskine konfigureres til at søge på hele nettet, så er den udviklet til at fremhæve resultaterne fra dine egne websteder.
  • Din tilpassede søgemaskine inkluderer ikke Google Websøgningsfunktioner som Oneboxes, realtidsresultater, universel søgning, sociale funktioner eller tilpassede resultater.
  • Hvis den tilpassede søgemaskine indeholder mere end ti websteder, er resultatet muligvis en begrænset del af vores indeks og kan adskille sig fra resultaterne i en "websteds:"-søgningpå Google.com.

Hvis du vil se flere komplette resultater i din tilpassede søgemaskine, skal du benytte en af følgende fremgangsmåder:

• Vælg Søg kun i inkluderede websteder under Søgeindstillinger på fanen Grundlæggende oplysninger i kontrolpanelet. Sørg for, at du ikke inkluderer mere end ti sider på fanen Websteder. Alle de domæner, du tilføjer, tælles mod denne total. Det gør sider i disse domæner ikke.
  • Vælg Søg på hele internettet, men læg vægt på inkluderede websteder under Søgeindstillinger på fanen Grundlæggende oplysninger i kontrolpanelet.
  • Tilføj justeringer i din søgemaskine, som imødekommer et af disse krav.