iframes

Google Tilpasset søk støtter ikke lenger at du bruker en iframe som vert for en tilpasset søkemotor på siden. Hvis du vil være vert for søkemotoren på din egen side (og sørge for at du alltid har de mest oppdaterte funksjonene), må du bruke Tilpasset søk-elementet.

Hvis du vil bruke Tilpasset søk-elementet, må du velge visningsalternativene du ønsker, og så kopiere og lime inn en kodebit på nettstedet.

Slik viser du en søkemotor med Tilpasset søkeelement:

1. Klikk på Utseende og preg i kontrollpanelet under menyen til venstre.
  2. Klikk på utformingen du vil ha i delen Velg en utforming. Hvis du vil erstatte en iframe, anbefaler vi tosidig utforming eller utforming med bare resultater.
  3. Klikk på alternativet du vil ha i delen Velg eller tilpass en stil.
  4. Klikk på Lagre og hent kode.
  5. Kopier koden og lim den inn på nettstedet.