Avainsanat

Täsmähakukoneesi avainsanojen tulee kuvailla hakukoneen sisältöä tai aihetta. Tämän tiedon avulla Google säätää hakutuloksia niin, että ne ovat mahdollisimman osuvia ja korostavat hakukoneesi tärkeimpiä sivuja. Hyviä avainsanoja ovat sanat tai lyhyet lausekkeet, jotka kuvaavat seuraavia:

• hakukoneesi aihe
  • korostettavien sivujen sisältö.

Avainsanojen avulla hakukoneesi tuloksiin voidaan kohdistaa tuloksia sekä mainoksia. Tutustu näihin esimerkkeihin:

Ilman avainsanoja:

Avainsanoilla:

Jos käytät avainsanoja eikä täsmähakukoneesi tuloksissa näy sivuja, joiden pitäisi näkyä, yritä poistaa avainsanat osittain tai kokonaan ja katso, tulevatko sivut taas näkyviin. Liian monen avainsanan käyttäminen voi rajoittaa hakutuloksia tarpeettomalla tavalla.