Problemer med kontrolpanelet

Kontrolpanelet kan ikke åbnes

Hvis din Google-konto er en Google Apps for Business-konto, er tjenesten Tilpasset søgning deaktiveret for konti. Kontakt din Google Apps-administrator for at aktivere tjenesten for din konto ved hjælp af artiklen Hjælp til Google Apps

Hvis du ikke kan se Tilpasset søgning på din Google Apps for Business-konto, burde du kunne tilføje tjenesten.

Fejlmeddelelsen "Ugyldig e-mailadresse"

Hvis du får vist fejlmeddelelsen "Ugyldig e-mailadresse", når du tilføjer en bruger som administrator for en søgemaskine, skal du kontrollere, at brugeren har en gyldig Google-konto. Hvis brugeren ikke har en gyldig konto, skal du følge vejledningen for at  oprette en konto og derefter prøve at tilføje brugeren igen.