Informasjon for ideelle organisasjoner

Hvis du representerer en ideell organisasjon eller en skole og ser etter søkeløsninger av høy kvalitet som kan tilpasses, er vi glade for å meddele at Custom Search Engine nå skal integreres med Google for ideelle organisasjoner (https://www.google.com/nonprofits/) samt med Google for Education (https://edu.google.com/products/productivity-tools) – slik at vi nå kan tilby Custom Search Engine på nettstedet ditt gratis og uten annonser.

Merk at dette bare gjelder for det tilpassede søkeelementet (på klientsiden). Bruk av JSON API koster fortsatt USD 5 per 1000 søk.

Slik registrerer du en ideell organisasjon:

• Hvis du ikke har noen tilpasset søkemotor, må du først opprette en tilpasset søkemotor.
  • Hvis organisasjonen din allerede er registrert for Google for ideelle organisasjoner, må organisasjonen din legge til e-postadressen som er registrert som eieren av den tilpassede søkemotoren, eller en bekreftet administrator for den tilpassede søkemotoren.
  • Ellers kan du gå til https://www.google.com/nonprofits og klikke på «Bli med i programmet»-knappen øverst på siden og bruke den samme e-postadressen til å registrere deg for Google for ideelle organisasjoner som du brukte til å opprette den tilpassede søkemotoren, eller en e-postadresse som er bekreftet som en administrator av den tilpassede søkemotoren.
  • Innen et par virkedager mottar du en e-post der det står at den tilpassede søkemotoren din er oppgradert til versjonen for ideelle organisasjoner.
  • Nå kan du slå av annonser som beskrevet nedenfor.

Slik registrerer du en skole:

• Hvis du ikke har noen tilpasset søkemotor, må du først opprette en tilpasset søkemotor.
  • Hvis organisasjonen din allerede er registrert for Google for Education, må organisasjonen din legge til e-postadressen som er registrert som eieren av den tilpassede søkemotoren, eller en bekreftet administrator av den tilpassede søkemotoren, som administrator for domenet.
  • Ellers kan du gå til https://eduproducts.withgoogle.com/products/g-suite/g-suite-for-education, klikke for å legge i handlekurven og fullføre prosessen ved å bruke den samme Google-kontoen som ble brukt til å opprette den tilpassede søkemotoren din, eller en konto som er bekreftet som en administrator for den tilpassede søkemotoren.
  • Innen et par virkedager skal du motta en e-post der det står at den tilpassede søkemotoren din er oppgradert til versjonen for ideelle organisasjoner.
  • Nå kan du slå av annonser som beskrevet nedenfor.

Slik slår du av annonser for en kvalifisert søkemotor for en ideell organisasjon:

1. Velg søkemotoren du vil endre, fra kontrollpanelet.
  2. Klikk på Konfigurering > Tjen penger.
  3. Slå av Vis annonser-alternativet.