Tietoa järjestöille

Jos edustat järjestöä tai oppilaitosta, joka etsii sivustolle tai organisaation tai oppilaitoksen käyttöön laadukasta ja muokattavaa hakukokemusta, Täsmähakukone, Google järjestöille (https://www.google.com/nonprofits/) ja Google For Education (https://edu.google.com/products/productivity-tools/) ovat jatkossa yhteensopivia. Niiden avulla voit saada sivustollesi Täsmähakukoneen maksutta ja ilman mainoksia.

Huomaa, että tämä koskee vain asiakaspuolen täsmähakuelementtiä. JSON-sovellusliittymän käyttö maksaa edelleen 5 $ / 1 000 kyselyä.

Järjestönä rekisteröityminen:

• Luo ensin Täsmähakukone, jos et ole vielä luonut sitä.
  • Jos organisaatiosi on jo rekisteröitynyt Google järjestöille ‑ohjelmaan, lisää Täsmähakukoneen omistajan tai sen vahvistetun ylläpitäjän sähköpostiosoite organisaation tilille.
  • Avaa muussa tapauksessa https://www.google.com/nonprofits/, valitse sivun ylälaidasta Aloita ja rekisteröidy Google järjestöille ‑ohjelmaan sähköpostiosoitteella, jolla Täsmähakukone luotiin, tai joka on Täsmähakukoneen vahvistettu ylläpitäjä.
  • Saat parin arkipäivän sisällä sähköpostilla vahvistuksen siitä, että Täsmähakukoneesi on päivitetty järjestöversioon.
  • Voit nyt poistaa mainokset käytöstä alla olevien ohjeiden mukaisesti.

Oppilaitoksen rekisteröityminen:

Mainosten poistaminen ehdot täyttävästä järjestön hakukoneesta:

1. Valitse muokattava hakukone ohjauspaneelista.
  2. Valitse Asetukset ja Ansaitse rahaa.
  3. Ota Mainosten näyttäminen käyttöön tai poista se käytöstä valitsimella.