Oplysninger til nonprofitorganisationer

Hvis du er en nonprofitorganisation eller skole, som er på udkig efter en søgeoplevelse til dit website, din organisation eller din skole, som kan tilpasses og er af høj kvalitet, er vi glade for at kunne fortælle, at Tilpasset søgemaskine nu bliver integreret med Google til nonprofitorganisationer, https://www.google.com/nonprofits/, og Google For Education, https://edu.google.com/products/productivity-tools/, så du kan få Tilpasset søgemaskine på dit website gratis og uden annoncer.

Bemærk, at dette kun gælder på klientsiden, Custom Search Element. Det koster stadig 5 USD pr. 1000 forespørgsler at bruge JSON API.

Sådan tilmelder du dig som nonprofitorganisation:

• Hvis du ikke har en tilpasset søgemaskine, skal du først oprette din tilpassede søgemaskine.
  • Hvis din organisation allerede er tilmeldt Google til nonprofitorganisationer, skal du få din organisation til at føje den mailadresse, der er ejer af den tilpassede søgemaskine, eller en bekræftet administrator af Tilpasset søgemaskine, til organisationen.
  • Ellers kan du gå til https://www.google.com/nonprofits/ og klikke på knappen Start nu øverst på siden og tilmelde dig Google til nonprofitorganisationer med den samme mailadresse, som blev brugt til at oprette din tilpassede søgemaskine. Du kan også bruge mailadressen til en bekræftet administrator af din tilpassede søgemaskine.
  • I løbet af et par hverdage bør du modtage en mail med besked om, at din tilpassede søgemaskine er opgraderet til nonprofit-versionen.
  • Du kan nu deaktivere annoncer som beskrevet nedenfor.

Sådan tilmelder du dig som skole:

• Hvis du ikke har en tilpasset søgemaskine, skal du først oprette din tilpassede søgemaskine.
  • Hvis din organisation allerede er tilmeldt Google for Education, skal du få din organisation til at føje den mailadresse, der ejer den tilpassede søgemaskine, eller en bekræftet administrator af Tilpasset søgemaskine som administrator for domænet.
  • Ellers kan du gå til https://eduproducts.withgoogle.com/products/g-suite/g-suite-for-education, klikke på Læg i indkøbsvogn og gennemføre processen ved hjælp af den samme Google-konto, som blev brugt til at oprette din tilpassede søgemaskine, eller som er bekræftet administrator af din tilpassede søgemaskine.
  • I løbet af et par hverdage bør du modtage en mail med besked om, at din tilpassede søgemaskine er opgraderet til nonprofit-versionen.
  • Du kan nu deaktivere annoncer som beskrevet nedenfor.

Sådan deaktiverer du annoncer i søgemaskinen for en kvalificeret nonprofitorganisation:

1. I kontrolpanelet skal du vælge den søgemaskine, du vil ændre.
  2. Klik på Konfiguration og derefter på Tjen penge
  3. Slå indstillingen Vis annoncer fra.