Problemer med at føje en søgemaskine til dit website

Jeg har problemer med den iframe, der viser mine søgeresultater.

Visning af søgeresultater ved hjælp af iframe understøttes ikke længere. Prøv i stedet at bruge layoutet To sider eller layoutet Kun resultater. Læs mere om layout af Søgeresultater.

Søgeresultaterne indlæses ikke

Hvis dine søgeresultater ikke kommer længere end meddelelsen "Indlæser...", kan du prøve følgende:
  • Prøv at bruge en anden browser for at se, om det fungerer her.
    Test din søgemaskine med flere forskellige webbrowsere (Chrome, Safari, Internet Explorer, Firefox og Opera) for at afgøre, om problemet er browserspecifikt. Hvis din søgemaskine fungerer i nogle, men ikke alle disse browsere, må du gerne fortælle os det
  • Kontrollér HTML-koden på dit website.
    Kontrollér, at din HTML-side starter med erklæringen <!DOCTYPE html>.
  • Prøv det oprindelige kodestykke.
    Hvis du har redigeret dit kodestykke, skal du prøve at skifte det ud med det oprindelige kodestykke. Hvis det virker, skal du prøve det redigerede kodestykke på en tom side. Hvis det redigerede kodestykke virker på en tom side, kan det være, at din side indeholder CSS eller JavaScript, som påvirker søgekoden.
  • Kontrollér, at kodestykkets HTTP-protokol er den samme som på dit website.
    Hvis du har et automatisk genereret kodestykke til tilpasset søgning, skulle protokollen være angivet automatisk.  Hvis du har lavet dit eget kodestykke for tilpasset søgning, skal du kontrollere, at det bruger den samme http://-protokol som dit website.
  • Kontrollér, at der ikke er fejl på netværket.
    Hvis du vil kontrollere, om din netværksforbindelse forhindrer, at siden indlæser JavaScript- og CSS-filer, skal du åbne Chrome, højreklikke på siden og derefter klikke på Vis detaljer om elementet. Under fanen Network får du vist de komponenter, som din webside eller din applikation anmoder om fra webservere. Du får også vist HTTP-anmodnings- og -svarheadere for hver af disse ressourcer. Hvis du ser en anden HTTP-statuskode end "Success" eller "Not modified", skal du kontrollere, at dit netværk ikke forhindrer dig i at få adgang til disse filer. På samme måde kan du bruge tilføjelsen Firebug (til Firefox), F12-udviklerværktøjerne (Internet Explorer 9) og Safari Web Inspector til at diagnosticere netværksproblemer.
  • Kontrollér, om der er JavaScript-fejl.
    1. Højreklik på siden i Chrome, klik på Vis detaljer om elementet, og klik derefter på fanen Console.
    2. I Firefox skal du først sikre dig, at du har installeret tilføjelsen Web Developer. Der vises en meddelelse i øverste højre hjørne, hvis der bliver registreret en JavaScript-fejl. Derudover kan tilføjelsen Firebug bruges til at diagnosticere JavaScript-problemer.
    3. I Internet Explorer vil der blive vist en advarsel på din statuslinje, hvis der bliver registreret JavaScript-fejl på din side. Dobbeltklik på advarslen for at se problemkoden.
    4. Brug fanen Elements i Web Inspector i Safari til at kontrollere, om der er JavaScript-problemer.