Varför ska du uppgradera till Google Site Search?

Google Site Search erbjuder en uppgraderad anpassad sökningsupplevelse för ditt företag. Du får mer söktrafik, fler funktioner, bättre anpassningsmöjligheter samt teknisk support. Om du uppgraderar till Google Site Search får du förutom de sökfunktionerna i den kostnadsfria anpassade sökmotorn även möjlighet att göra Google-varumärkning valfri, möjlighet att ta bort annonser från dina sökresultat och förbättrad anpassning av sökresultat via XML API.

Vad kan Google Site Search göra för din webbplats?

Med Google Site Search går det att göra följande:

• Integrera kraften och relevansen från Googles sökupplevelse till din webbplats.
  • Hjälpa besökarna att hitta det de behöver, vilket ökar webbplatsens omvandlingsfrekvens och get nöjda användare.
  • Anpassa utseendet på sökresultaten så att de matchar din webbplats.
  • Välja och prioritera webbplatser som visas i sökresultaten.
  • Minska driftkostnaderna genom att utnyttja Googles infrastruktur till att stå värd för lösningen.

Hur skiljer sig Google Site Search från den kostnadsfria anpassade sökningen?

Här visas en översikt av de skillnader som du kan förvänta dig mellan Google Site Search och den kostnadsfria anpassade sökningen:

Google Site Search Kostnadsfri ASM
Sökalternativ
Söka igenom hela webben
Endast bildsökning
Indexering på begäran Över 500 webbadresser beroende på kontotyp Upp till 200 webbadresser
Utseende
Möjlighet att ta bort annonser
Tillgång till XML API för resultat
Tillgång till JSON API
Tjäna pengar med AdSense
Möjlighet att ta bort Google-varumärkning
Administration
Ägarbyte
Dela sökfrågekvoter med en verksamhetsgrupp
Teknisk support
Tillgång till supportforum
Support via e-post